Zadovoljna.si
Rus je še vedno samski, a ne osamljen.

Novice

INTERVJU: Razgaljeni Rus s Kmetije

Mateja Ropoša
20. 11. 2008 18.10
6

Rusko-slovenski kmetovalec ni samo udeleženec letošnjega šova v naravi, pač pa samozavesten 20-letnik, ki je zaljubljen v Slovenijo in tukajšnja dekleta. Za vas je razgalil dušo in ... delček telesa.

Ruski Mariborčan

Alexander Bukarov je pred tremi leti prišel v Slovenijo. Glavni razlog za obisk naše podalpske deželice je bil turistično-študijske narave. Je namreč študent mariborske Visoke šole za gostinstvo in turizem, a mu je slovenska mentaliteta hitro prirasla k srcu. Poleg simpatičnih sošolk je spoznal še goro dobrih prijateljev, nato je sledilo spoznavanje slovenskega jezika ... in tukaj se je zgodba prvič zapletla.

"Težav nimam z dvojino, čeprav tudi, vendar pa me najbolj mučijo številke. Pri nas je namreč ravno obratno. Ne maram slovenskega štetja," v smehu pove.

Rus rad kuha, se zabava in še raje pogleda za lepimi Slovenkami.
Rus rad kuha, se zabava in še raje pogleda za lepimi Slovenkami.FOTO: Dare Čekeliš


Slovenski Jamie Oliver?


Prav nič težav pa nima s kuho, pa naj gre za slovenske ali ruske gurmanske specialitete. Kot študent gostinske šole namreč z veseljem poprime za kuhalnico in prihodnja žena se njegovih sladkih specialitet ne bi kar tako naveličala.

Rus je še vedno samski, a ne osamljen.
Rus je še vedno samski, a ne osamljen.FOTO: Dare Čekeliš

In ko smo že pri dekletih ... Simpatični mladenič je še vedno srečno samski. Kljub temu da je na kmetiji klonil čarom sotekmovalke Sabine in spal z njo pred kamerami, pravi, da še ni našel srčne izbranke. "Sem svoboden kot orel. In letim naprej. Morda pri tem najdem orlico," pravi Rus.


Visoki načrti


Alex ima zase visokoleteče cilje. Vleče ga v medije, pa na modne brvi, prav tako bi rad dokončal šolo. Po načelu "Kuj železo, dokler je vroče," bo po končanem šovu poskusil na različnih področjih. Kot medijsko prepoznaven človek se prav te dni seli iz Maribora v prestolnico, v mesto priložnosti, za katerega upa, da mu bo naklonjeno. Kot orlu, ki ne pusti, da bi ga karkoli ustavilo na poti do cilja.

Vse o tem in še več pa v video pogovoru!

Alex rad poprime za delo, kar je dokazal tudi na kmetiji.
Alex rad poprime za delo, kar je dokazal tudi na kmetiji.FOTO: Dare Čekeliš


KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478