Zadovoljna.si
S psičkom Belkom si nekoč želi reševati človeška življenja.

Novice

INTERVJU: Špela – spogledljivka s Kmetije

Nuša Skala
28. 10. 2008 15.42
14

Črnolasa Špela Poberaj je že kmalu po prihodu na Kmetijo pokazala svoje oprsje vesoljni Sloveniji in priznala, da je najraje v moški družbi.

Ljubi nove izzive, zato se je prijavila v resničnostni šov Kmetija.
Ljubi nove izzive, zato se je prijavila v resničnostni šov Kmetija.FOTO: POP TV

Sodelovanje v resničnostnem šovu Kmetija vam je prineslo slavo. Kako jo doživljate?

Ljudje na ulici me prepoznajo, večina jih pristopi k meni, me spodbuja in izrazi pozitivno mnenje. Vsake toliko časa pa naletim tudi na slabe kritike, saj se mi zdi, da sem bila v oddaji prikazana dokaj negativno. Moja pridnost in delavnost nista bili javnosti prikazani v zadostni meri. Mislim, da sem se v Kmetiji dobro odrezala. Sama slava pa mi v življenju ne pomeni veliko, čeprav mi prepoznavnost trenutno kar paše.

Že osem let imate fanta. Kako je Grega sprejel vaše sodelovanje v Kmetiji?

Preden sem se odločila za sodelovanje, sem najprej govorila z njim. Ko sva zvedela, da sem sprejeta, je bil kar ponosen name. Verjetno ga je malce skrbelo, a me je kljub temu takoj podprl. Hvala bogu imam fanta, ki mi popolnoma zaupa. Konec koncev pa sva skupaj že osem let in bi bilo čudno, če mi ne bi zaupal.

Fant Grega ji izpolni vse erotične želje.
Fant Grega ji izpolni vse erotične želje.FOTO:

Priznali ste, da ste posesivni in ljubosumni. Kako ste torej zdržali štiri tedne brez svojega najdražnega?

Na začetku zveze sem imela z ljubosumjem res velike probleme. Vendar se je po nekaj letih uredilo in danes tovrstne težave dobro prenašam. Skušam čim bolj brzdati svojo domišljijo. Čeprav priznam, da sem na Kmetiji razmišljala o tem, kaj počne brez mene. Sicer pa časa za kakšno globoko razmišljanje niti ni bilo, ker me je sostanovalec Goran spravljal tako zelo ob živce, da sem imela z njim kar veliko dela. (smeh)

Kako je vaš fant sprejel vaše spogledovanje s sostanovalci? Ste tudi sicer spogledljivi?

Takšna pač sem. Živahna in nagajiva. In takšna bom ostala. Fant je to sprejel in se me navadil. Brez heca bi bilo življenje dolgočasno. Sicer pa se držim meja, preko katerih ne grem.

V oddaji je bilo videti, da se bolje razumete z moškimi kot z ženskami. To drži?

Ja. Že celo svoje življenje sem v družbi moških. S slednjimi sem se vedno bolje razumela. Tudi lažje se sprostim v moški družbi in pokažem svoj pravi jaz. Ne obremenjujem se, kot to navadno počnejo ženske in ne razmišljam veliko. Sem pač fantek po duši. Moška duša v ženskem telesu. K temu je vsekakor pripomogel moj oči, ki me je vzgajal kot sinčka. Spomnim se nenehnih potepanj z njim po nogometnih in hokejskih tekmah, po zabavah z njegovimi prijatelji, po različnih rockerskih prireditvah.

Zase pravi, da je živahna in nagajiva.
Zase pravi, da je živahna in nagajiva.FOTO: POP TV

Zase pravite, da radi nagajate ljudem. Kaj to pomeni?

Rada izzivam. Predvsem moške. Ko pa pride do tega, da bi kdo želel kaj več, seveda odneham. Nagajam tudi staršem, ampak so me vajeni, ker sem že od nekdaj takšna.

Ste precej pogumni. Pred kamerami Kmetije ste se kar hitro slekli. Ste želeli na ta način vzbuditi pozornost?

Sicer z goloto nimam problemov. Ampak tega sploh nisem naredila zaradi prepoznavnosti. Delala sem s senom, na katerega sem med drugim tudi alergična, ni bilo druge, kot da se temeljito umijem. Bila je nuja. Tudi na koncu se nisem želela izpostaviti zgoraj brez, čeprav bi to morala narediti zaradi stave, ki sem jo izgubila. Ker sem iznajdljiva, sem se hitro znašla. Rekli so, da moram biti „zgoraj brez oblačil“, zato sem na oprsje dala fižolove liste.

Brez zadržkov govorite o seksu, ste tako pogumni tudi v dejanjih?

Ja, seveda. Seks je v mojem življenju na prvem mestu. Vesela sem, ker imam fanta, ki mi ugodi v vsem, izpolni vse moje erotične želje.

Nikoli več ne bi sodelovala na Kmetiji.
Nikoli več ne bi sodelovala na Kmetiji.FOTO: POP TV

V nekem intervjuju ste omenili, da vas vzburja, če se v erotičnem filmu dva moška igrata z eno žensko. Mislite, da bi vam vaš fant tudi v tem ugodil?

Sploh ne dvomim, da ne bi. Ker je zelo odprt glede seksa, tako kot jaz. Žal tega še nisva poskusila. Upam pa, da bom v prihodnosti doživela tudi to izkušnjo. Sicer pa imava eno zanimivo izkušnjo, to je seks na zadnjih sedežih medkrajevnega avtobusa, ki pelje z Bleda proti Ljubljani. In tako sva imela dovolj časa tudi za ponovitve.

Je ostala še kakšna neizpolnjena želja?

Zelo rada imam hitro vožnjo, hitre, športne avtomobile. Rada bi se peljala daljši krog z močno "mašinco", med vožnjo pa bi želela, da bi me nekdo oralno zadovoljeval. Tako bi združila dva užitka naenkrat. Kandidata že imam, potrebujem le še en dober avto. (smeh)

S psičkom Belkom si nekoč želi reševati človeška življenja.
S psičkom Belkom si nekoč želi reševati človeška življenja.FOTO:

Kako starši gledajo na vaš odhod na Kmetijo in vašo brezmejno iskrenost?

Oče me je na vsak način želel prepričati, da ne bi šla na Kmetijo, vendar je moral na koncu popustiti. Bal se je, kaj vse bi lahko povzročila moja gobčnost. (smeh) Veliko oddaj sploh ni gledal, ker je ob gledanju postal živčen. Po drugi strani pa me je mami podpirala od začetka do konca.

Vam je žal, da ste izpadli? Ste upali na zmago?

Na Kmetijo se nisem prijavila zaradi zmage in denarja, ampak v prvi vrsti zaradi izkušnje in novih izzivov. Vendar sem bila po svoje kar vesela, ko sem odšla ven. Če me ne bi prepričali, da ostanem, bi že prej odšla po lastni volji. Bile so prehude preizkušnje, zato nikoli več ne bi nastopila v tovrstnem resničnostnem šovu. Že en mesec brez mesa je bila zame huda muka. Kaj šele brez seksa. Poleg vsega sem morala prenašati še dva nesimpatična sostanovalca, Gorana in Rusa. (smeh)

Zelo radi imate živali, vendar pa je bilo v Kmetiji kar nekaj neprijetnih dogodkov, ki so ljubitelje živali morda prizadeli. Kako ste vi to doživljali?

Na začetku sem se najbolj bala zakolov. Še posebej, ker sem živali, ki smo jih imeli na kmetiji, zelo vzljubila. Vendar me je velika želja po mesu – brez smo bili en mesec – spremenila. Seveda mi je bilo hudo. Ampak v trenutku, ko je bilo treba zaklati žival, sem si v glavi predstavljala le krožnik, poln mesa. Potem sem pomagala tudi pri seciranju. Ker sem veterinarski tehnik, mi je bilo raziskovanje mesa v veliko veselje.

Imate psa, ki je dresiran za reševanje ljudi. Imate na tem področju kakšne načrte?

Sredi novembra imava prvi izpit in če ga opraviva, bova sprejeta v slovensko regijo in bova imela možnost udeležbe na pravih reševalnih akcijah. Moja velika želja je nekoč s pomočjo svojega psička Belka rešiti človeško življenje. Delo s psom me resnično veseli in si ne znam predstavljati življenja brez tega. Poleg tega pa me zelo veseli tudi novinarstvo, zato upam, da mi bo trenutna medijska pozornost pomagala pri iskanju službe na enem od omenjenih področij.

Dogajanje na Kmetiji lahko spremljate na Kmetija.24ur.com.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413