Zadovoljna.si
Iris prisega na brezšivne tangice.

Novice

Z vročim Liscinim perilom v zimske dni

Mojca Vakselj
21. 10. 2010 14.12
6

Lisca, ki na slovenskem trgu deluje že celih 55 let, je na prestižni modni reviji v Ljubljani, predstavila jesensko kolekcijo. Na dogodku ni manjkalo brhkih ženskih telesc, poželjivih moških pogledov, akustičnega Magnifica in prestižnih modnih kosov, ki bodo nedvomno popestrili prihajajoče mrzle mesece.

Modna revija Lisca - 10
Modna revija Lisca - 10 FOTO: Miro Majcen

Jesensko kolekcijo  prestižne  blagovne znamke Lisca,  so predstavile znane slovenske manekenke, med katerimi so bile Iris Mulej, Nadya Bychkova, Anamarija Avbelj, Anela Šabanagić. Kolekcijo zaznamuje nostalgija po poletju, kar se kaže predvsem v barvah breskve in koral, ki se zlivajo s kavnimi odtenki. Revijo je letos zopet otvorila Iris Mulej, ki je tudi zasebno velika privrženka Liscinega perila. »Lisca dela z dušo, zraven pa so tudi inovativni. Super se počutim v njihovih kosih in v moji omari jih lahko najdete kar nekaj. Sploh tistih, ki so bili narejeni posebej za modne revije,« nam je zaupala Iris, ki je prepričana, da mora imeti vsaka ženska v omari brezšivne tangice, ki se jih zlahka skrije pod vsako oblačilo.

Lisca je primerna za vse generacije

Z Iris se strinja tudi organizator modne revije Igor Jelen, ki poleg perila ni skrival navdušenja tudi nad manekenko, ki ji je pripadla čast, da prva stopi na modno brv. »Iris je zame pravi slovenski top model, ne glede na vse tujke, ki delajo pri nas. Z njo mi je v veselje sodelovati, saj je vedno izjemno profesionalna,« pravi Igor, ki je tako kot nad iris, navdušen tudi nad Lisco. »Lisca je izjemen 'brand',ki je iz leta v leto boljši. Primeren je za vse generacije in celo moja mama nosi njihovo perilo,« je povedal Jelen in dodal še, da bi, če bi bil ženska, zagotovo nosil Liscino perilo.

Danico je prepričalo perje.
Danico je prepričalo perje.FOTO: Miro Majcen


Med ljubiteljice Lisce se prišteva tudi voditeljica Danica Lovenjak, ki zadnjih pet let ni zamudila nobene njihove modne revije.« Lisca ima najboljše modne revije pri nas. Vsi si jih želijo videti. Gre za resnično prestižen dogodek, ki je vsako leto še boljši,«pravi Danica, ki je bila letos najbolj navdušena nad Liscino linijo Prestige. » Prepričalo me je perje. Všeč so mi ekskluzivni kosi, ki so primerni za posebne priložnosti. Menim, da bi vsaka ženska doma morala imeti vsaj en tak kos,« je prepričana svetlolaska, ki sicer čez dan prisega na elegantno nevpadljivo perilo, zvečer pa rada preizkuša nove stvari. »Ponoči naj se bliska in sveti,« pravi Danica.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416