Zadovoljna.si
Kate Middleton

Novice

Objavili nove gole fotografije Kate Middleton

Z.M.
17. 09. 2012 11.47
36

V italijanskem tedniku Chi so danes objavili nove gole fotografije vojvodinje Kate Middleton, sicer iz serije, ki jo je nedavno posnela fotografinja Valerie Suau v Provansi. Medtem ko William in Catherine tožita francoski medij, ki je kot prvi objavil sporne fotografije, Italijani svojo odločitev zagovarjajo s tem, da z goloto ni nič narobe. Poglejte!

V italijanskih kioskih so danes začeli prodajati posebne izdaje tednika Chi, v kateri so objavljene fotografije gole Kate MIddleton. Čeprav sta  princ William in njegova soproga uradno vložila tožbo proti francoski reviji Closer, ki je pretekli petek prva objavila sporne fotografije, Italijanov to ni prestrašilo. Nasprotno! Alfonso Signorini, urednik revije Chi, pravi, da je bodoča angleška kraljica prvič predstavljena kot navadna ženska brez omejitev, tisti, ki so nad tem zgroženi, pa so po njegovih besedah še vedno navezani na monarhijo popolnih, nečloveških ljudi. Obe omenjeni reviji, ki sta objavili gole fotografije vojvodinje, izdaja družba Mondadori, ki je last nekdanjega italijanskega premiera Silvia Berlusconija. Predsednica družbe je Berlusconijeva hči Marina Berlusconi, ki je odločitev za objavo utemeljila s svobodo tiska. "Mondadori je družba, ki to svobodo izkorišča na najboljši možen način, to avtonomijo pa so ji vedno priznavali tudi njeni delničarji," je dejala.

Tožila sta francosko revijo

Princ William in Kate sta trenutno na azijski turneji, danes pa bosta sprožila postopek pred francoskimi pravosodnimi organi s ciljem doseči prepoved objave fotografij. Zaenkrat še ne bosta zahtevala denarne odškodnine, upata pa, da bo imela revija Closer posluh za njune zahteve. V italijanskem Chiju so sicer objavili kar 50 nekoliko nejasnih fotografij, posnetih s teleobjektivom. Urednik pravi, da obstaja vsaj 200 še nevidenih fotografij, na nekaterih je vojvodinja celo povsem gola. V reviji je objavljen tudi članek, v katerem se sprašujejo, ali so Katine prsni naravne ali ima za sabo lepotno operacijo. William je besen, da so paparaci posegli v njuno intimo, odločen pa je, da bo svojo ženo poskusil čim bolj zaščititi pred mediji, ki so imeli pred 15 leti veliko vlogo pri smrti njegove mame princese Diane.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478