Zadovoljna.si
Gianni Molaro

Novice

Nikoli ne bi uganili, kaj je to!

Z.K.
10. 02. 2012 14.17
50

Italijanski modni oblikovalec Gianni Molaro je na italijanskem tednu mode v Rimu predstavil nenavadno kolekcijo za pomlad/poletje 2012. Pozornost javnosti je pritegnil z bizarnimi kreacijami, med drugim z obleko, ki ima na sredini velikansko dojko. Bi jo oblekle?

Gianni Molaro
Gianni Molaro FOTO:

Vsaka ima svoje sporočilo

Modni svet ne bi bil zanimiv brez ustvarjalnosti in edinstvenosti, ki jo modni oblikovalci vedno znova pokažejo. Na milo rečeno nenavadni modni reviji, ki se je odvila v sklopu tedna mode v Rimu, je oblikovalec Gianni Molaro s svojimi kreacijami dvignil kar precej prahu. Njegove "umetnine" niso bile podobne oblekam, kot smo jih vajeni, vsaka od njih pa je nekaj predstavljala in ponujala družbeno, politično ali drugo sporočilo.

Najbolj opazna obleka v obliki dojke

Izstopala je predvsem obleka v barvi kože, ki je imela na sredini velikansko dojko. Manekenka je na brv stopila s prekrižanimi rokami, ki jih je med hojo spustila in razkrila bistvo kreacije. Oblikovalec je ramena poudaril s konico, s katero se končajo tudi nenavadno dolge roke. Obleka naj bi bila parodija na plastične operacije, ki so dandanes že močno razširjene.

Tudi druge niso ostale neopažene

Na modni brvi se je pojavila tudi manekenka z obleko, ki je bila narejena iz odprtih dežnikov. Teža obleke manekenki ni naredila usluge, saj se je med hojo spustila nekoliko nižje in tako razgalila manekenkine prsi. Molaro je na modni reviji predstavil tudi obleko v obliki srca, iz katere je molila le glava manekenke, srce pa je bilo okrašeno z naslikanimi razpokami. Veliko pozornosti si je prislužila tudi obleka, okrašena z velikim znakom evra, ki je v zadnjem času zelo aktualna tema med politiki.


 

KOMENTARJI (50)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368