Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Iz dive v debeluško

Z.S.
26. 08. 2010 08.31
7

Nekdaj je pevka navduševala s popolnimi oblinami in velikim oprsjem, danes pa Mariah živi umirjeno življenje, daleč stran od bizarnih hollywoodskih diet in skrbi, da so hlače, ki jih je nosila pred letom dni, občutno pretesne.

Zakon je prinesel nove kilograme

Konec marca leta 2010 je Mariah Carey dopolnila štirideset pomladi. Diva, kot so jo poimenovali mnogi mediji zaradi obnašanja in zahtev, ki jih je imela ob nastopih, je danes poročena z Nickom Cannonom in uživa v radostih družinskega življenja. Sproščenost, ki jo je v njen vsakdanjik prinesla resna zveza, pa je pustila nekaj sledi tudi na njenem, včasih natreniranem telesu. Dodatni kilogrami, ki jih pevka niti ne poskuša zakriti, so se nakopičili na bokih, zadnjici in trebuščku. Divo so novembra 2009 paparaci ujeli na plaži popolnoma nepripravljeno. Enodelne kopalke so kljub črni barvi in skrbno izbranemu kroju odkrivale, da so se zvezdnici leta začela poznati tudi na telesu.

Priprave na materinstvo ali zgolj uživanje v dobri hrani?

Tudi danes, skoraj leto po omenjenih fotografijah, Mariah ostaja enaka. Sledi o ploskem trebuščku in natreniranih nogah ni več, vendar se zvezdnica s tem ne obremenjuje. Čeprav bi si z lahkoto lahko omislila lepotni poseg, se je Mariah sprijaznila s svojim telesom in ga vzljubila takšnega, kot je – z vsemi napakami, celulitom in odvečnimi maščobnimi blazinicami. Njeni bližnji so mnenja, da se pevka pripravlja na materinstvo in da je svojo postavo iz začetkov solo kariere dokončno pustila za sabo. Ne zanimajo je diete ali mnenje medijev. Pevka je namreč začutila, da je prišel čas, ko mora vsakdo ugajati zgolj svojim merilom. 

Škriplje tudi v postelji?

Kljub namigovanjem, da je pridobljena teža začela vplivati tudi na njeno spolno življenje, se je razmerje z Nickom v tem času še okrepilo. Vir blizu pevke je zaupal, da si zakonca vsak dan pošiljata ljubezenska sporočilca kar preko telefona in da je Nick ne bi zamenjal za nič na svetu. „Obožuje vsak njen centimeter in navdušen je nad njeno kuho,“ je povedal pevkin prijatelj in dodal, da se je pevka končno pokazala v svoji pravi luči.

Vas zanima, kako se je Mariah včasih bojevala proti odvečnim kilogramom?

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399