Zadovoljna.si
Sanja Grohar

Novice

Sanja se prvič v življenju bori s kilogrami

Z.M.
07. 09. 2012 08.00
58

Slovenska pevka Sanja Grohar se zadnje mesece prvič v življenju bori z odvečnimi kilogrami. Preberite, zakaj in koliko se je zredila ter na kakšen način se bori z odvečnimi ''oblogami''.

Sanja se je zredila v obdobju, ko je bila najbolj srečna in na novo zaljubljena. Na fotografiji s fantom Matejem na hrvaški obali.
Sanja se je zredila v obdobju, ko je bila najbolj srečna in na novo zaljubljena. Na fotografiji s fantom Matejem na hrvaški obali.FOTO: Facebook

 Sanja Grohar je nedavno priznala, da se prvič v življenju bori z odvečnimi kilogrami, kar smo, sodeč po zadnjih fotografijah, težko verjeli. "Za nekoga se morda moje trenutno fizično stanje ne bi zdelo tako hudo, a jaz poznam svoje telo in vem, da mi včasih ni bilo treba nič delati za postavo. Jedla sem hitro prehrano in sladkarije. Ni se mi poznalo niti na celulitu niti na kilogramih. Takrat so me vsi opozarjali, da se mi bo telo enkrat napolnilo, a jim nisem verjela," nam je zaupala Sanja, ki se je februarja zredila za sedem kilogramov. "Že zadnjih nekaj let vidim sama na sebi, da se mi takoj pozna, če grešim. Na trebuhu, stegnih, zadnjici. Nikakor ne želim biti pretirano suha, anoreksična, a vseeno me obloge trenutno motijo," je priznala pevka.

Pevka se je zredila sedem kilogramov.
Pevka se je zredila sedem kilogramov. FOTO: Facebook

Skoraj me je kap!

Sanja je na dieti od februarja, izgubiti želi še tri kilograme. "Februarja sem se zredila 7 kilogramov, kar je bil očiten znak, da sem srečna in na novo zaljubljena, saj takrat vedno rada jem. Če sem v stresu, sploh ne jem," nam je razložila in dodala, da jo je njena teža takrat šokirala.  "Kap me je skoraj, ker je bilo videti, kot da sem v 4 ali 5 mesecu nosečnosti. Kavbojke so mi bile pretesne," se spominja Groharjeva, ki se je v boj s kilogrami spustila s pomočjo teka. "Tek je moja največja nočna mora, saj vsakič, ko grem teč, skoraj izpustim dušo, ker nisem ravno športni tip človeka," je priznala pevka, ki se, odkar je na dieti, poizkuša izogniti svojim najljubšim pregreham – čokoladi in pečenemu krompirčku.

Medijske osebnosti so vedno pod drobnogledom

"Verjetno bo kdo menil, da se pritožujem brez potrebe, saj mi nič ne manjka, a dejstvo je, da sem zelo občutljiva, kar se tega tiče, sploh glede trebuščka in zadnjice. Če si v medijskem svetu, imaš kar naprej občutek, da se ne smeš čisto zapustiti, saj so mediji zelo kritični, naše morebitne pomanjkljivosti pa so izpostavljene drobnogledu javnosti," je Sanja razložila svojo skrb za zunanji videz. Kilogrami gor ali dol, Sanja je svojemu fantu Mateju Koviču všeč taka, kot je, par pa je še vedno srečno zaljubljen. "Skupaj sva že sedem mesecev in da, še vedno je lepo kot na začetku," nam je za konec še zaupala Sanja.

Na odru in javnih dogodkih mora biti brezhibna.
Na odru in javnih dogodkih mora biti brezhibna.FOTO: osebni arhiv
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (58)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471