Zadovoljna.si
Od abstinence do norega seksa. (foto: Pressblog)

Novice

Izgubila polovico telesne teže in zopet zaživela

T.M.
23. 02. 2010 18.54
10

Maxine in Justin sta bila tik pred koncem njune zveze, ko se je zgodil pravi čudež. Shujšala sta skoraj polovico njune telesne teže in dobila apetit po seksu.

Od abstinence do norega seksa. (foto: Pressblog)
Od abstinence do norega seksa. (foto: Pressblog)FOTO:

36-letni gospodinji Maxine, ki je dosegla najvišjo težo 140 kilogramov, je kaj hitro zmanjkalo energije, ko se je ulegla v posteljo. Z možem Justinom sta na novo zaživela in odkar sta skupaj shujšala za 100 kilogramov, se ne moreta nasititi drug drugega. Mati dveh otrok je bila navajena, da je vsak dan pojedla dve škatli piškotov, štiri vrečke čipsa, tri čokolade, kebab in še tri obilne obroke. Vseskozi se je počutila utrujeno in iztrošeno, zato sta imela s 35-letnim možem srečo, če sta uspela seksati dvakrat na leto. Njena debelost  je moža odbijala, čeprav pa so znani primeri, ko moški celo plačujejo za seks z ekstremno debelimi ženskami.

Zdaj ko je izgubila 70 kilogramov ter imela liposukcijo trebuha, ji ostane precej več energije za trenutek, ko se v spalnici ugasnejo luči. Justin, ki je poklicni kuhar, je začel izgubljati težo zaradi navdiha, ki ga je dobil ob ženini transformaciji. Do danes mu je uspelo izgubiti že 25 kilogramov. "To je izboljšalo najino spolno življenje za 100 odstotkov. Ko si takšnega obsega, se zdi seks nekaj odvečnega. Zdaj pa imam več energije, hkrati pa se tudi počutim seksi. Sprememba najinega življenja je šokantna," navdušeno pove Maxine, ki v višino meri 172 centimetrov in se je s svojo preveliko težo spopadala že od 18. leta, ob tem pa poskušala nešteto različnih diet. Ko je pred 16 leti spoznala Justina, je tehtala dobrih 100 kilogramov. Nato je rodila danes 10-letnega Rhysa in 4-letnega Kierana in že neznaten napor ji je povzročal izgubo sape. "Čeprav sem bila neskončno nesrečna zaradi svojega videza, sem bila obsedena s hrano. Neprestano sem razmišljala o naslednjem obroku in pred družino skrivala, koliko hrane pojem. Ko sem bila zunaj, sem lahko kupila pet čokolad in jih drugo za drugo pojedla. Še pet sem jih kupila za  domov."

Na ulici so jo poniževali. (foto: Pressblog)
Na ulici so jo poniževali. (foto: Pressblog) FOTO:
Zmerjanje na ulici

"Nekega dne mi je na ulici nekdo zakričal, kako je možno, da mož lahko spi z mano, če sem tako debela in ogabna. Spričo tega se mi je paralo srce. Pretvarjala sem se, da me tovrstne opazke ne prizadenejo, a ko sem prišla domov, sem večkrat planila v jok. Justin mi je vseskozi zatrjeval, da me ljubi, čeprav sem se ob tem spraševala, kako sem mu lahko privlačna," se spominja težke preteklosti.
Do decembra 2008 se je tako zredila, da je v avtomobilu komaj še pripela varnostni pas. Čeprav so sorodniki vse pogosteje izražali skrb zaradi posledic njene bistveno prekomerne teže, se Maxine ni zavedala, da je izgubila nadzor nad sabo vse do tedaj, ko jo je mož Justin nekega dne našel zleknjeno na kavču in dobesedno obkroženo s praznimi ovitki čokolad. "Nakupila sem nekaj zaloge čokolade, da bi jo podarila prijateljem. A ko sem prišla domov, si nisem mogla kaj, da se je ne bi sama lotila. Ko me je Justin našel tako, sem se zagnusila sama sebi. V njegovih očeh sem opazila šokiranost in vprašal me je, kaj se tu dogaja. Nisem mu zmogla niti odgovoriti, saj sem popolnoma otrpnila.” Maxine se je odločila, da mora temu napraviti konec.

Skupaj sta shujšala za enega celega človeka. (foto: Pressblog)
Skupaj sta shujšala za enega celega človeka. (foto: Pressblog)FOTO:
Hitro hujšanje

Lanskega aprila je prijatelj priporočal Maxine nek prehranski dodatek iz lekarne. Ta nizkokalorični napitek je bil nadomestek običajnim obrokom, a vendar je bil prehransko dovolj bogat, da je omogočal zdravo izgubljanje teže. Rezultati so bili neverjetni. "V šestih mesecih sem izgubila 70 kilogramov. Prva dva tedna diete sta bila izjemno trda in čeprav sem v prvih sedmih dneh izgubila kar pet kilogramov, sem bila psihično zelo razdražljiva. Ko smo s prijatelji odšli skupaj ven, sem morala gledati, kako uživajo v hrani, medtem ko sem jaz pila vodo. Kljub temu sem se kar kmalu navadila na dieto, saj so bili tudi rezultati presenetljivo vzpodbujajoči.”
Do poletja je bila Maxine že sposobna postopoma spet uvajati normalno hrano v svoje obroke. V tem času je pojedla tri zdrave obroke hrane dnevno in se izogibala sladkarijam ter visokokalorični hrani. Da bi obdržala pridobljeno težo, je ob  DVD-ju vsaj trikrat tedensko telovadila in vsak večer pred spanjem naredila 100 trebušnjakov. Med hujšanjem je Justin gledal ženin napredek in se še sam odločil, da kaj popravi pri sebi. Ko se je pridružil ženini dieti, je v zgolj treh mesecev shujšal s 115 na 90 kilogramov. Justin razlaga, da že dolga leta dela kot kuharski mojster, zato se mu je bilo toliko težje spopasti s težo. Vendar pa mu je vidna ženina preobrazba dala zagon za lastno hujšanje. Maxine in Justin sta uspešno shujšala, moški iz Amerike pa je v svojem življenju shujšal kar za 1000 kilogramov in pravi, da je šele zdaj dobro zaživel.

Po shujševalni akciji sta končno začela z rednim seksom. (foto: Pressblog)
Po shujševalni akciji sta končno začela z rednim seksom. (foto: Pressblog) FOTO:

Končno sta začela seksati

“Bilo je izjemno naporno, a s tem, da sva se projekta lotila skupaj, naju je bodrilo. Ko sva opazovala uspešnost metode, sva bila odločena, da ni šanse, da bi se spet vrnila v začetno obupno stanje. Prej sva bila navajena poležavati na kavču skupaj z otroki ob gledanju filmov in nažiranju s kokicami. Sedaj raje skočiva na kolo in se odpraviva na izlet v naravo.”
Edina slaba stran drastičnega Maxininega hujšanja je bil nastenek grdih odvečnih kožnih gub v predelu trebuha. Vendar pa je prejšnjega oktobra plačala slabih 5.000 funtov in jih kirurško odstranila. Prepričano pove, da je bila operacija vredna slehernega penija, ki ga je odštela. “Nisem imela izbire. Medtem ko se je koža na rokah in nogah samodejno stabilizirala, so mi na trebuhu ostale kot iz želeja narejene gube. Nisem si upala dovoliti, da bi se Justin dotikal mojega trebuha in ko sem peljala otroka v bazen, sem pod kopalkami nosila korzet, da bi prikrila te obupne gube. Odkar pa sem jih odstranila, čutim, da je moja izobrazba dopolnjena. Justin mi pravi, da sem čisto nova ženska, tako v fizičnem kot čustvenem smislu. Pod vplivom tega spoznanja se je moja dieta spremenila. Povprečno na dan tako pojem skodelico kosmičev za zajtrk, za kosilo energijsko ploščice in za večerjo kuhan krompir s tuno in solato. Največjo spremembo pa je doživela najina spalnica, ki je postala pravi tempelj naslade. Začela sva redno seksati in to naju je še bolj zbližalo. Ko si predebel, se ti ne ljubi seksati oziroma te je sram, saj se zavedaš problematičnih delov telesa, ki te spravljajo v slabo voljo. Danes je vse popolnoma drugače, bistveno bolj zabavno in polno energije.”

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493