Zadovoljna.si
Kat Von D

Novice

Kat zaradi stresa vse bolj plešasta

Z.K.
14. 09. 2011 15.20
2

Ameriška umetnica tetoviranja Kat Von D je zadnje čase močno pod stresom, kar očitno pušča posledice celo na njenem lasišču. Lasje so ji začeli izpadati, na njeni glavi pa se že pojavljajo otočki brez las. Zaradi tega Kat vse bolj pogosto nosi lasuljo, kar pa je stanje le še poslabšalo.

Različne pričeske umetnice tetoviranja
Različne pričeske umetnice tetoviranja FOTO:

Konec oddaje LA Ink

Nedolgo tega je televizijska postaja TLC prenehala s snemanjem oddaj LA Ink, v katerih je nastopa slavna umetnica tetoviranja Kat Von D. Čeprav ima Kat še veliko drugih projektov, nad ukinitvijo programa ni najbolj navdušena. Poleg ukinitve pa jo je močno prizadel tudi preklic zaroke z zaročencem, nekdanjim možem Sandre Bullock Jessejem Jamesom. Med snemanji zadnjih delov oddaj sta se James in Kat močno prepirala, kar je botrovalo prekinitvi njune zveze. Kasneje sta si sicer premislila in sta  kmalu spet postala par ter objavila zaroko.

Lasulje stanje le še poslabšajo

Vse skupaj je 29-letno Kat spravilo v hud stres, ki lahko povzroči tudi izgubljanje las. "Kat ima po glavi plešaste otočke, kar je videti grozljivo, sploh za tako mlado žensko. Kat vse skupaj še bolj spravlja v stres, saj je zaradi tega zelo nesrečna,“ je povedal eden izmed njenih prijateljev. "Temnolaska rada eksperimentira s svojo pričesko in pogosto menja barvo las, prav tako pogosto nosi različne lasulje,“ je še dodal vir. Vse skupaj slabo vpliva na lasišče, sploh neprestano nošenje lasulj, saj se lasišče pregreva, posledica pa je izpadanje las.

Burno ljubezensko življenje

Ljubezensko življenje Kat Von D je že od nekdaj zelo burno. Tri leta je bila v zakonskem stanu z umetnikom tetoviranja Oliverjem Peckom, s katerim sta se zelo grdo razšla. Zatem je sledila zaroka z glasbenikom Orbijem, vendar pa se razmerje prav tako ni obneslo. Tudi njen naslednji partner je bil glasbenik, a tudi zveza z basistom skupine Motley Crue Nikkijem Sixxom  ni dolgo trajala. Govorilo se je, da se je dobiva tudi z zvezdnikom Bamom Margero, danes pa je zopet srečna v objemu Jesseja Jamesa.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413