Zadovoljna.si
Urška Čepin

Novice

Je bil nekdanji predsednik vlade na erotični masaži pri Čepinovi?

M.V.
23. 04. 2012 12.32
333

Afera "erotična masaža", v katero je neposredno vpletena starleta Urška Čepin, dobiva nove razsežnosti. Urška naj bi bila namreč le ena od vsaj štirih maserk, ki redno delajo v masažnem salonu v Ljubljani. Za erotično masažo naj bi dekleta računala od 120 do 150 evrov, odvisno od želja stranke. Slednje so večinoma uspešni in premožni Slovenci na položajih, Bojan Požar, ki je bil tisti, ki se je dokopal do posnetka, na katerem Čepinova zadovoljuje starejšega poslovneža, pa nam je potrdil, da prostitucija, ki se dogaja v enem od ljubljanskih masažnih salonov, sega tudi do enega od nekdanjih predsednikov vlade, kar pa ne pomeni, da je omenjeni politik užival v Urškinih uslugah. O imenih pa še ne želi govoriti. Urška medtem še vedno zanika, da se preživlja kot erotična maserka. Prepričana je, da ji je vse skupaj nekdo podtaknil.

Požar nam je povedal, da bo več informacij glede razkritja prikrite prostitucije morda znanih že danes ali jutri.
Požar nam je povedal, da bo več informacij glede razkritja prikrite prostitucije morda znanih že danes ali jutri.FOTO: Špela Macuh

Urška Čepin je pred meseci predstavnikom medijev veselo razlagala, da že nekaj časa služi denar kot maserka, danes pa jo njen poklic očitno spravlja v zadrego. Izkazalo se je namreč, da Urška ni le maserka, temveč erotična maserka, ki pod lažnim imenom dela v enem od moralno vprašljivih masažnih salonov v Ljubljani. Pred dnevi je portal pozareport.si objavil posnetek, na katerem 27-letna Ljubljančanka spolno zadovoljuje starejšega poslovneža, Čepinova pa je bila nad objavo videa zgrožena. Najprej je potrdila, da je na posnetku ona, a da so ji očitno nekaj podtaknili v pijačo, saj navadno strankam ne nudi erotične masaže. Kasneje se je izmikala in zatrjevala, da svetlolaska, ki v videu zadovoljuje poslovneža, ni ona. V zadnjih izjavah je novinarki ene od slovenskih revij celo zaupala, da ji že dlje časa nekdo grozi, zato sumi, da ji je ta ista oseba podtaknila tudi ta škandal.

Želela si je vzeti življenje ...
Želela si je vzeti življenje ... FOTO: Facebook

Zmedeni odgovori estradnice, ki že vse od prihoda na slovensko sceno dviguje prah, so očitno plod neprijetne situacije, v kateri se je znašla. "Delala sem kot maserka, ampak okoli tega se je nabralo ogromno laži. Nimam kaj, zadevo so zdaj prevzeli kriminalisti in moj odvetnik," nam je povedala. Škandal jo je potrl do te mere, da si je po ogledu posnetkov želela celo vzeti življenje s tabletami. Enemu od slovenskih medijev je zaupala, da je želela le zaspati, da bi vse skupaj minilo. Ob strani ji še vedno stoji mama Tatjana, ki je menda vedela, kako Urška služi denar. Njen mož Janez, Urškin oče, naj bi celo pomagal urediti prostor, v katerem je 27-letnica sprejemala stranke, ki naj bi ji mesečno prinesle tudi do 10 tisoč evrov! Po prvem šoku si je svetlolaska očitno opomogla do te mere, da je opustila črne misli in se odločila, da bo močna za svojega sina. "Odšla bi v deželo sanj, deželo angelov, deželo, kjer ni zlih ljudi in bolečine ... ampak to je samo trenutek ... Življenje in borba je tukaj, tukaj, kjer je moj sin ... edino bitje, za katerega je vredno živeti ..." je včeraj zapisala na svoj Facebook profil. "Sem bolje. Nekako je treba preživeti in se soočiti s tem," nam je zaupala, ko smo jo končno dobili na telefon. Bojan Požar, urednik prej omenjene spletne strani, ki je objavila sporni videoposnetek, čustveno stanje Čepinove spremlja le preko medijev, ki so povzemali njene zapise na Facebooku. "Itak jih spreminja iz minute v minuto," pravi.

Se je masiral tudi nekdanji predsednik vlade?
Požar morebitne tožbe zaradi razkritja prikrite prostitucije znotraj slovenske elite dojema kot del svojega poklica. "Vsaka tožba je zanesljivo neprijetna, so pa napovedi tožb ali vložene tožbe sestavni del novinarstva in medijev," nam je povedal. Za zdaj je še skrivnosten o tem, kdaj bo objavil še preostala dva posnetka erotičnih masaž in koga bomo prepoznali v njih, nekateri slovenski mediji pa so pisali, da naj bi namignil, da je bil med Urškinimi rednimi strankami tudi eden od nekdanjih predsednikov slovenske vlade. "Če boste še enkrat natančno prebrali vse moje članke na portalu ter intervju za Slovenske novice, boste videli, da nikoli nisem izjavil, da je nekdanjega predsednika vlade masirala Urša Čepin. To so drugi mediji domišljijsko dodajali. Sem pa rekel, da prostitucija iz Topniške 35c sega tudi do enega od nekdanjih predsednikov vlade, pri čemer vztrajam še zdaj. Pri teh zadevah je potrebno biti zelo precizen, vsaj jaz poskušam biti. Stvari bodo kmalu znane, morda že danes ali jutri," nam je razložil.

Odvetnik Čepinove ovadil Požarja?

Urška, ki se je danes le odzvala na naše klice, nam je razložila, da ne ve, kdo bi jo lahko med masažo posnel. "Sploh nisem vedela, da bi kdo snemal, a dejstvo je, da je nekdo zopet želel zaslužiti z mano," je prepričana 27-letnica. Ker prostitucija sama po sebi ni kazniva, kaznivo je le dejanje organiziranje prostitucije ali zvodništvo, Čepinove ne preganja roka zakona, zato pa je posnetek močno zaznamoval njen že tako načeti sloves na slovenski medijski sceni. Načeta pa je tudi podoba starejšega poslovneža, ki ga je svetlolaska spolno zadovoljevala. Prekmurski finančnik v svojem domačem okolju sicer velja za družinskega človeka, Urškine usluge pa je poiskal med službeno potjo v Ljubljano. Njegov odvetnik naj bi danes vložil ovadbo proti avtorju posnetka in Požarju, ki je video objavil. Podobno naj bi končno storil tudi odvetnik Čepinove."Gre za zelo kaznivo dejanje, tako da je edino prav, da sem zadevo predala odvetniku. Pravica bo na koncu zmagala," nam je zaupala. Požar pa domnevne ovadbe še ni prejel. "O tem, kaj naj bi mi poslal odvetnik Urške Čepin, prebiram po medijih. Dobil nisem nič uradnega," je še dodal.

KOMENTARJI (333)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368