Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Pretirano shirana in operirana

Z.N.
06. 07. 2011 07.14
27

Janice Dickinson je v živobarvnih bikinkah na plaži razkazovala svoje mišičasto telo. A je 56-letna nekdanja manekenka, modna fotografinja,igralka in zvezda resničnostnega šova, ki je sproščeno skakljala po plaži kot kakšna najstnica, očitno pozabila, da je tudi njo počasi že načel zob časa.

Janice Dickinson si je privoščila oddih na plaži v Malibuju. Čeprav je počitnikovala s svojim mladim partnerjem, komaj 32-letnim britanskim lepotcem Davidom Blakelyjem, se je po plaži sprehajala v družbi prijateljice. Oblečena je bila v živahne bikinke, ki bi si jih marsikdo prej kot na 56-letnici predstavljal na kakšni mlajši ženski, je Dickinsonova dokazala, da je kljub letom še vedno postavna in poskočna.

Odstranili so ji odvečno kožo

Janice Dickinson je v bikinkah ponosno skakljala kljub temu, da je brazgotina na njenem trebuhu precej opazna. Temnolaska je priznala, da so ji pred časom kirurško odstranili odvečno kožo s trebuha, v zadnjem času pa ježe tako vitka Janice še dodatno shujšala, tako da je njen ne le raven, ampak celo rahlo vdrt. Zvezdnica resničnostnega šova je znana kot zelo samozavestna ženska, ki rabi veliko pozornosti. Po plaži je tekala kot kakšna najstnica in se nastavljala paparacom. Na trenutke je dajal vtis celo, kot da poskuša posnemati prizore iz nekdaj zelo priljubljene televizijske serije Obalna straža (Baywatch).

Obožuje plastične operacije

Janice naj pod nož ne bi šla le zato, da so ji odstranili kožo s trebuha. Velika zagovornica lepotnih operacij si je v preteklosti dala povečati prsi, lifting na vratu in obrazu, odločila se je za liposukcijo, pa tudi za botoks. „Zame ne obstaja beseda preveč. Če nekaj nekoga osrečuje, potem naj to stori. Sem za!“ je povedala v intervjuju za revijo Closer, ko so jo spraševali po mnenju o lepotnih operacijah. „Pri štiridesetih letih sem se odločila za botoks in zdaj si ga vbrizgavam na šest mesecev. Ni mi žal,“ je dodala Janice, ki pravi, da razmišlja še o drugih telesnih 'popravkih'. „Rada bi bila najlepše živo bitje na tem planetu in zato nimam pomislekov glede plastičnih operacij,“ je še povedala.

Izbrala si je 24 let mlajšega

Janice je 24 let mlajšega fanta spoznala lani marca v Londonu. Med njo in komaj 32-letnim Blakelyjem je takoj preskočila iskrica, a je bila Janice takrat še v zvezi z Alexom Abdallom, s katerim sta bila skupaj dve leti. "Alexu nisem takoj povedala za Davida, ker nisem točno vedela, pri čem sem. Hotela sem z njim govoriti v živo in ne preko interneta," je povedala in pojasnila, da je po golem naključju do pogovora o njuni zvezi prišlo ravno med dopisovanjem in Janice takrat ni lagala: "Napisal mi je, kaj se med nama dogaja in le sva še vedno skupaj, jaz pa sem preprosto odpisala, da nisva,“ je izdala. Čustva med Janice in Blakelyjem so očitno precej močna, saj se je 32-letnik odločil celo, da se bo odrekel življenju v Angliji in se začasno preselil v Ameriko. Pogovarjala sta se menda celo že o poroki in naraščaju.“David ni 'toy-boy'. Taka označba je ponižujoča. Samo poglejte Demi Moore in Ashtona Kutcherja. Zame sta popolna zaljubljenca. Sta zaradi starostne razlike kaj manj srečna?“ je Dickinsonova stopila v bran svojemu mlademu spremljevalcu.

Zaznamovalo jo je grozno otroštvo

Janice Dickinson se je v Brooklynu rodila Belorusu Rayju Dickinsonu in Poljakinji Jenie Dickinson. Odraščala je v Hollywoodu skupaj z dvema sestrama - starejšo Alexis in mlajšo Debbie. A je bilo njeno otroštvo se prej kot prijetno. Pred časom je odkrito spregovorila o tem, da je kot otrok in v najstniških letih trpela fizično in psihično nasilje in da je njen oče spolno zlorabljal eno od njenih sester. Očeta je označila za pedofila in dejala: "Ker mu nisem dovolila, da bi spolno občeval z mano, sem bila žrtev verbalnega in fizičnega nasilja, in to se je dogajalo dnevno. Vedno mi je govoril, da sem videti kot fantek in da ne bom v življenju dosegla ničesar. Prepričana sem, da bi morali vsakemu, ki kdaj zlorabi otroka, odrezati jajca."  Janice so izkušnje iz otroštva prignale, da je postala znana in uspešna, in verjetno so vplivale tudi na to, da je tako obsedena s svojim videzom. Janice, znana kot ženska brez dlake na jeziku, je v nekem intervjuju presenetila tudi z izjavo, da ji je večkrat na misel prišlo tudi, da bi pedofilskega očeta ubila.

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413