Zadovoljna.si
Špela Grošelj je ponovno zaljubljena.

Novice

Sveže zaljubljeni Špeli grenijo življenje

Mojca Vakselj
07. 10. 2010 17.00
7

Pevka Špela Grošelj je po dveh letih zopet srečno zaljubljena, a v sveži zaljubljenosti ne more uživati, kakor bi si želela, saj jo na vsakem koraku spremljajo radovedni rumeni mediji. Slednji so močno otežili že njena prejšnja razmerja, zato se je Špela odločila, da bo tokrat svojo boljšo polovico zavarovala z medijskim molkom. Bo to dovolj, da novega fanta Bojana obdrži v svojem objemu, ali je njuna ljubezen že na začetku ogrožena?

Špela Grošelj je ponovno zaljubljena.
Špela Grošelj je ponovno zaljubljena.FOTO: Facebook
Špela Grošelj na začetku kariere svoje zasebnosti ni skrivala pred mediji, a kot pravi sama, se je na preteklih izkušnjah opekla, zato napak ne želi ponavljati. Dober mesec, potem ko se je spustila v razmerje s Štajercem Bojanom Kurežem, je za rumeno revijo spregovorila o sveži ljubezni, nekaj dni pozneje pa to že obžalovala. „Prepričana sem bila, da bo, potem ko javno priznam, da imam novega fanta, mir, a zgodilo se je ravno nasprotno. Sprožil se je pravi val, določeni mediji pa so zopet šli predaleč, kot sem se bala,“ nam je razložila Špela. Glasbenica je temno plat medijev spoznala že pri prejšnjih razmerjih, največkrat pa je bila težava predvsem v tem, da njeni partnerji niso bili vajeni neprestane medijske pozornosti. „To je lahko za nekoga, ki tega ni vajen, zelo težko,“ nam je razložila Špela in še enkrat poudarila, da je po dveh letih končno zopet srečna v zasebnem življenju in da zaradi rumenih medijev svoje ljubezni tokrat ne misli postaviti na kocko.
"Vpliv medijev na zasebno življenje, je glavni problem vseh znanih," je prepričana Bernarda Jeklin.
"Vpliv medijev na zasebno življenje, je glavni problem vseh znanih," je prepričana Bernarda Jeklin.FOTO: Miro Majcen
»Vpliv medijev na zasebno življenje, je glavni problem vseh znanih. Slovenci smo pravzaprav, kar se tega tiče zamudniki, čez lužo rumeni mediji obstajajo že od konca 19. stoletja. Tiskali so jih na rumenem papirju in od tod tudi ime za tovrstno novičarstvo. Naši zvezdniki se morajo navaditi na to,« pravi 'mama' slovenskega družabnega tiska Bernarda Jeklin in poudarja, da je prizadetost domačih estradnikov zaradi tračev neka čudna mešanica dejanskega nelagodja, pomešanega z zadovoljstvom, da se o njih piše.«Eni celo nosijo darila na redakcije, se priporočajo urednikom in podobno. Vse skupaj je en kup zlagane morale in veliko sprenevedanja,« je prepričana Bernarda. Ko smo jo opozorili na težave, s katerimi se trenutno spopada Špela Grošelj, ni bila presenečena, saj je pevka, kot pravi Bernarda, medije v nekem obdobju razvadila s tem, da je vse delila z njimi.« Ko je bila Špela na začetku kariere, je potrebovala medijsko pozornost in je bila zanjo hvaležna. Zdaj je verjetno prišla v fazo, ko tega ne potrebuje več in je v razmerju z nekom, ki ne mara medijske pozornosti. Z mediji je tako, da ne bodo pustili, da Špela odloča, kdaj bo v časopisih. Če se je igrala to igro prej, naj jo igra tudi zdaj, si mislijo. Težko se je izogniti medijski pozornosti, sploh če si 'hvaležen' material, o katerem ljudje radi berejo,« nam je razložila Jeklinova in dodala, da vsako izstopajoče razmerje, v katerem sta oba mlada ali lepa, bogata ali slavna, zbuja zavist in sproži obrekovanja. Taki ljudje so predmet našega gneva preprosto zato, ker so se dvignili nad nas. «Tisti, ki so tako zanimivi, da pridejo v glavne rumene medije, morajo vzeti v zakup, da si bo tudi okolica vzela svoj davek. Vedno se lotijo tistih, ki jim je fino. Treba je imeti trdo kožo, to je edini način, da se obvaruješ,« meni Bernarda.
„Prepričana sem bila, da bo, potem ko javno priznam, da imam novega fanta, mir, a zgodilo se je ravno nasprotno."
„Prepričana sem bila, da bo, potem ko javno priznam, da imam novega fanta, mir, a zgodilo se je ravno nasprotno."FOTO: Urban Modic

Špela se je odločila, da o svoji zasebnosti v prihodnje sploh ne bo govorila, prepričana pa tudi je, dajo bodo sčasoma mediji pustili na miru. »Če nimajo gradiva, nimajo kaj narediti,« pravi svetlolasa pevka, Bernarda pa se z njo ne strinja povsem. »Če gre za osebo, ki je na vrhuncu slave, potem jo bodo še naprej poskušali izkoriščati, čeprav bo rekla ne. Če pa se zanimanje zanjo zmanjšuje, jo bodo sčasoma nadomestili novi obrazi,« je za konec še povedala Jeklinova.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478