Zadovoljna.si
Jenny McCarthy

Novice

'Med operacijo povečanja prsi sem se zbudila'

Z.K.
26. 10. 2010 18.07
8

Jenny McCarty je spregovorila o svoji prvi operaciji povečanja prsi, ki ni šla ravno po načrtih. Ameriška zvezdnica je doživela najhujšo nočno moro, saj se je med operacijo zbudila iz narkoze.

Nekdanji Playboyevi zajčici lepotni posegi niso tuji.
Nekdanji Playboyevi zajčici lepotni posegi niso tuji. FOTO:

Zvezdnici lepotni posegi niso tuji

Jenny McCarthy, ki jo večina pozna kot Playboyevo zajčico in dolgoletno dekle igralca Jima Carryja, je za medije povedala, da se je njen prvi poseg povečanja prsi sprevrgel v pravo nočno moro. Za prvo plastično operacijo se je odločila skupaj s prijateljicami, ki so poseg opravile v Arizoni pri poceni plastičnem kirurgu. Cena je bila dokaj nizka, zgolj 1.500 dolarjev, kar je za tako operacijo zelo malo. Kirurg ni uporabljal anestezije, kar je bil tudi vzrok za nizko ceno, Jenny in njene prijateljice pa so ta podatek preprosto preslišale. Nekdanja Playboyeva zajčica je to drago plačala, saj se je sredi posega zbudila.


'Med operacijo sem bila budna!'

Ležala je na operacijski mizi in kot pravi, se je kar naenkrat spomnila najbolj nenavadnih sanj, kar jih je kdaj imela. "Med samo operacijo sem sanjala prav o operaciji prsi. Najbolj me je presenetilo to, da poznam vsa imena operacijskih pripomočkov, ki si jih je kirurg podajal s sestro. Vau, kakšne sanje, sem pomislila. Odprla sem oči in takrat sem dojela, da se vse skupaj dejansko dogaja! Pogledala sem malce nižje in videla kako je v eni dojki vstavljen vsadek,“ se spominja Jenny. "Kirurga sem vprašala, kaj se dogaja, saj sem vendarle budna. On pa je le mirno odgovoril, da smo na polovici operacije, le en vsadek še vstavi,“ se spominja 37-letna Jenny. S končnim rezultatom ni bila zadovoljna, zato je morala operacijo ponoviti. Tokrat pri drugem kirurgu, ki je uporabljal prave anestetike in bil za to tudi pravilno usposobljen.

 

Zaradi botoksa se je slinila!

McCarthyjeva je tudi redna uporabnica botoksa. Pravi, da raje hodi na vbrizgavanje majhnih količin botoksa, vsaka dva meseca, kot pa da bi si dala vbrizgati velike količine na štiri mesece, kot to počno druge. Po njenih besedah na ta način ohranja mimiko obraza. Vseeno pa je zadnje čase bolj previdna, kot je bila včasih, saj je neki kirurg s 'strupom', ki uničuje gube, pretiraval in ji po nesreči za več mesecev paraliziral brado. Posledica je bila ta, da se je Jenny ves čas slinila. Pravi, da ima s to substanco nenavadno razmerje, saj jo ljubi in hkrati sovraži, saj botoks nujno potrebuje.

37-letnica ima zavidanja vredno postavo.
37-letnica ima zavidanja vredno postavo.FOTO: zimbio.com
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478