Jo je Plestenjak na Maldivih zasnubil?

Z.M.
05.07.2012, 13:12
27
Jan Plestenjak in Nadiya Bychkova, ki veljata za najbolj skrivnosten slovenski medijski parček, sta si privoščila romantični oddih na Maldivih, kjer naj bi se zaljubljenca tudi zaročila. Nadiya je pokazala diamantni prstan, pod sliko na FB pa so začele deževati čestitke. Je Jan končno spoznal žensko, ki ga bo ujela za vedno?

Je Nadiya tista, ki je dokončno omrežila Plestenjaka?
Je Nadiya tista, ki je dokončno omrežila Plestenjaka?FOTO: Facebook

Ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova, ki že nekaj let živi in dela v Sloveniji, naj bi bila tista, ki je osvojila srce primorskega šarmerja Jana Plestenjaka. Pred meseci naj bi pevec in manekenka obudila staro ljubezen, ki naj bi se prvič menda rodila že pred petimi leti. Nedavno naj bi se skupaj odpravila na počitnice na Maldive, slovenski mediji pa pišejo, da naj bi se na romantičnem potovanju zgodilo tisto, čemur se je Plestenjak kar nekaj časa izogibal. Glasbenik naj bi postavno ukrajinsko plesalko prosil za roko.

Zaročni prstan na Facebooku?
Zaročni prstan na Facebooku?FOTO: Facebook

Objavila zaročni prstan?

Govorice je sprožila kar Nadiya sama, ko je na svojem Facebooku objavila fotografijo diamantnega prstana in zraven pripisala:“To je to!“ Pod sliko so se vsuli komentarji in čestitke Nadiyinih prijateljic, njene spletne prijatelje je zanimalo tudi, ali to pomeni, da se bo poročila. Plesalka in manekenka na to vprašanje ni odgovorila, je pa pripomnila, da so vse lepe želje dobrodošle.

Zapletla naj bi se že pred petimi leti ...

Njuna ljubezen naj bi zacvetela pred petimi leti, ko se je takrat komaj 18-letna Bychkova iz rojstne Ukrajine preselila v Slovenijo. Glasbenika naj bi prepričala s svojo sproščenostjo in temperamentom, ki ga, če je verjeti govoricam, ne kaže le na plesišču.

Obudila sta staro ljubezen – tokrat za vedno?
Obudila sta staro ljubezen – tokrat za vedno?FOTO: Facebook

... a očitno je šlo le za govorice

Končno se je oglasil tudi Plestenjak in na Facebooku razkril, da ni bil na počitnicah na Maldivih in ni zaročen: "Sem mislil, da snemam v Brdih, v Dekanih, da sem bil malo v Strunjanu, pa malo v Škofji Loki ... Pa berem, da sem bil na Maldivih. Sem se včasih zamislil nad sabo, ko sem se sam vozil naokoli z motorjem ... "Očitno je torej šlo še za eno poletno pravljico ... "Berem, da sem zaročen. ... A se mi sanja? No, trenutno sem v Mariboru in je prav lepo na tem koncu," na Facebooku še sporoča Jan.