Zadovoljna.si
Geri Halliwell

Novice

Jo prepoznate?

Z.M.
06. 05. 2011 09.48
1

Nekoč nas je zabavala kot ena od 'začinjenih' deklet dekliške pevske skupine Spice Girls, danes pa je Geri Halliwell mama 5-letne deklice Bluebell, partnerka angleškega aristokrata in ena tistih pevk, ki se na vse pretege trudi vrniti na glasbene lestvice. Kljub temu, da trenutno ni na višku slave, je še vedno zanimiva za paparace, ki jo kdaj pa kdaj ujamejo tudi v neprimernem trenutku.

Geri Halliwell
Geri Halliwell FOTO: Reuters
Spajsice bi spet rade nastopile skupaj.
Spajsice bi spet rade nastopile skupaj.FOTO: Reuters

Geri Halliwell je v skupini Spice Girls izstopala po svoji rdeči barvi las in neposrednosti, ki je zakuhala marsikateri spor znotraj ene najbolj uspešnih dekliških skupin vseh časov.

Leta 1999 se je odločila za samostojno glasbeno pot in izdala precej uspešen album Schizophonic, ki sta mu sledila še dva samostojna projekta Scream if you wanna go faster in Passion, nato pa je njena glasbena zvezda počasi začela zahajati.

Javno spregovorila o bulimiji

Pevka je po tem, ko je zapustila skupino Spice Girls, zbolela za bulimijo in skoraj umrla. O tem je javno spregovorila lani in tudi priznala, da je bil njen rešitelj pevec Robbie Williams. Prepričal jo je, da brez pomoči zdravnika ne bo šlo. “Bulimija bi se le stopnjevala, zato mu bom večno hvaležna,” je priznala Geri. Spajsica je svojo zgodbo razkrila v oddaji Life Stories in priznala, da je bil vzrok za bulimijo nenehen strah, da se bo zredila, vsaj tako je mislila. Pevec ji je svetoval, naj poišče zdravniško pomoč, kar ji je rešilo življenje.

Pripravlja glasbeni povratek

Geri je imela kar nekaj neuspešnih ljubezenskih razmerij, po rojstvu nezakonske hčerke Bluebell, katere oče še danes ni znan javnosti, pa se je leta 2009 ustalila z aristokratom Henryjem Beckwithom. Pevka trenutno pripravlja četrti samostojni album, ki naj bi izšel še letos. Konec lanskega leta pa je njena kolegica, nekdanja Spajsica Mel C pozvala vse njihove oboževalce, naj glasujejo, da bi Spice Girls nastopile na odprtju olimpijskih iger, ki bodo leta 2012 v Londonu. Jih bomo videli spet skupaj?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404