Zadovoljna.si
Naši fantje premorejo 15,13 cm, kar je več kot Hrvati, a manj kot Madžari.

Novice

Slovenci imajo najdaljše penise na Balkanu

Z.B.
24. 03. 2011 17.05
34

Slovenci imajo najdaljše penise na območju nekdanje Jugoslavije, to pomeni, da je moškost naših fantov večja od tiste, ki jo imajo moški južno od Kolpe. V Evropi pripada primat Madžarom.

Naši fantje premorejo 15,13 cm, kar je več kot Hrvati, a manj kot Madžari.
Naši fantje premorejo 15,13 cm, kar je več kot Hrvati, a manj kot Madžari.FOTO: iStockphoto
Za večino moških je dolžina penisa zelo pomembna, saj jo dojemajo kot dokaz njihove moškosti. Medtem ko številne moške skrbi, da je njihov penis premajhen, imamo na drugi strani moške, ki se srečujejo s prevelikimi penisi. Seveda bi vsak najraje ubral Aristotelovo zlato sredino, a je žal tudi izbira velikosti penisa prepuščena materi naravi. Sicer pa tudi ženske niso glede dolžine penisa ravnodušne, saj so mnoge prepričane, da je prav od tega odvisen seksualni užitek, ki jim ga moški ponuja. Na vprašanja, ali je krajši od sosedovega, koliko meri najdaljši penis, kdo so najbolj obdarjeni moški na Balkanu in na svetu nasploh, ponuja raziskava, ki v številkah razgalja moškost zemljanov.

Je dolžina pomembna?
Je dolžina pomembna? FOTO: iStockphoto

Od 9,66, do 17,93 m

V Južni Koreji je povprečna dolžina penisa 9,66 cm. Zagotovo bo podatek odpravil komplekse marsikaterega moškega, ki je bil prepričan, da je njegovo premoženje skromno. Zagotovo pa bo samozavest izginila kot milni mehurček, ko boste zvedeli, da imajo fantje v Kongu med nogami povprečno 17,93 cm dolg penis. Zelo obdarjeni so tudi moški iz Gane in Venezuele, njihovi penisi merijo med 17,03 in 17,93 cm. Slovenski fante se lahko pohvalijo s povprečno dolžino 15,3 cm, kar je več kot imajo sosedje Hrvati (14,77) in celo Srbi (14,87), a manj kot premorejo naši zahodni sosedi Italijani (15,74) in vzhodni sosedi Madžari, ki imajo s svojimi 16,51 cm v Evropi celo primat. Podrobnosti o dolžini penisov si lahko ogledate na zemljevidu sveta, ki razkriva moškost vseh zemljanov.

Koliko imaš v hlačah?
Koliko imaš v hlačah?FOTO: iStockphoto

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471