Zadovoljna.si
Angelina Jolie

Novice

K lepotnemu kirurgu ali psihiatru?!

T.M.
24. 11. 2009 19.05
2

"Zrcalce, zrcalce na steni povej, kako naj igralki podobna bom tej!?" To je vprašanje, ki si ga marsikdo postavi, preden se odpravi do ordinacije plastičnega kirurga. Razkrivamo vam 8 najbolj zaželenih delov telesa slavnih osebnosti.


Prav tisti slavni obrazi, ki jih tabloidni časopisi vlačijo po naslovnicah, se nemalokrat pojavijo kot želja v ordinaciji, kjer se pacienti obračajo na kirurge, da iz njih izklesajo novo fasado. Glavni namen posegov pa je, da bi zgledali kar najbolj podobni slavnim, ki jih spremljajo na televiziji in filmskih platnih.
Preden vzamejo v roke injekcijo in skalpel, kirurgi sicer opozarjajo, da čudežev ne morejo narediti. Ob tem dodajajo, da je zelo težko nekoga napraviti podobnega drugemu, zato se kot najnovejši trend v plastični kirurgiji poraja naraven izgled. Če želimo namreč postati takšni kot nekdo drug, ob tem pa so poteze našega nosu ali ličnic čisto drugačne, bomo po opravljenem posegu izgledali po vsej verjetnosti zelo umetno.

Odkrito rečeno, če si prizadevamo s pomočjo kirurgije svojo postavo približati postavi Cameron Diaz, medtem ko naša dejansko spominja bolj na okorno telo tete Pehte, bi morali prej kot h kirurgu stopiti na posvet k psihiatru.

Pacienti ali oboževalci

Strokovnjaki razlagajo, da je skrajno neprimerno, če občudujemo obliko nosu, oči ali ustnic neke slavne osebe v smislu ideala, ki bi se mu morali čim bolj približati. Lepotni kirurgi bi posledično morali tovrstne zahteve že apriori odklanjati. Večinoma je nerealno pričakovati, da bomo dobili nek določen nos ali oči, ne da bi imeli osnovne fiziološke podlage zanje, kar vse napeljuje na domnevo, da je z nami nekaj narobe v psihološkem pogledu. Človeška domišljija očitno ne pozna meja in tako vam predstavljamo osem delov telesa v lasti raznih slavnih osebnosti, ki si jih ljudje najbolj želijo imeti tudi na sebi.

Angelina Jolie
Angelina JolieFOTO:

Najbolj zaželene ženske ustnice
Angelina Jolie se je s pomočjo čutnih in izbočenih ustnic gotovo precej lažje uvrstila na seznam mednarodnih seks simbolov. Zato ni nič čudnega, da si ženske že kar množično prizadevajo kopirati njihovo obliko s kolagenskimi vsadki ali čim podobnim. Ob tem naj povemo, da so Angelininim ustnicam že tesno za petami usta vzhajoče zvezdnice Scarlet Johansson.

Najbolj zaželeni moški trebušnjaki
Tako na setu filma kot na teku ob malibujski obali Matthew McConaughey le redko nosi majico. Če je kdaj imel likalnik, ga je gotovo že načela rja. Za slovesnosti, ko je svečana srajca obvezen del oprave, pa najbrž potrebuje tečaj zapenjanja gumbov. Da ne bomo dolgovezili: takšne trebušne mišice mu razumljivo niso razlog za zadrego, saj mu jih zavida vsak predstavnik moškega spola. Potem se seveda zgodi, da pride moški do kirurga, zaljubljen v sliko teh mišic, ki se mu jih ne da (ali nima časa) na naraven način pridobiti s pomočjo vadbe v fitnesu.
 

Kim Kardashian-1
Kim Kardashian-1FOTO: X17ONLINE.COM
Najbolj zaželena ženska zadnjica
Kim Kardashian je dvignila obilo prahu, ko se je pojavila na hollywoodski sceni kot družica oziroma zasledovalka Paris Hilton pri obiskovanju raznih zabav. Novinarji in njeni oboževalci se predvsem sprašujejo, ali je vsa ta privlačna obilnost delo matere narave. Sama vedno zatrjuje, da je v celoti vse pristno, kar se skriva pod njenim bikinijem, ali pa kar se v primeru fotografiranja za moške revije neposredno vidi. Vendar pa ima njena ritka med slavnimi konkurenco. Najmočnejša je tista, ki pripada Jennifer Lopez.
 

Najbolj zaželena moška zadnjica
Tudi moški si zase želijo privlačno ritko, čeravno ne tako obilno kot jo imata Kim in Jennifer. Bradova čvrsta lepo izklesana zadnjica si je v kirurških ordinacijah prislužila zlato medaljo.
 

Najbolj zaželene ženske prsi
Prsi Jessice Simpson so tako božanske, da jih celo njen oče blagoslavlja. Leta 2004, ko je prodirala na sceno pop glasbe, se je gospod Simpson, baptistični duhovnik, v medijih hvalil, da se Jessica nikoli ne prizadeva biti seksi, saj ona enostavno je vroča že sama po sebi. Dodal je, da je vseeno, ali ji oblečeš majico ali pa jo stisneš v korzet, njene prsi so tako izrazite, da jih ne moreš prikriti. Videti je, da so tega mnenja tudi druge ženske, ki se z umetnimi vsadki poskušajo približati tej idealni obliki.

Arnold Schwarzenegger
Arnold SchwarzeneggerFOTO:
 

Najbolj zaželene moške prsi
Čeprav je Arnold Schwarzenegger danes kalifornijski guverner in nič več jekleno močan Terminator, še vedno obstajajo moški, ki jemljejo njegove prsi za vzor. Še več: njegov torzo je bil inspiracija za marsikateri podobni filmski lik, ki mu je sledil v devetdesetih.
 

Najbolj zaželene ženske ličnice
Da je kraljica popa presegla starost 50 let, se na njenem obrazu še ne vidi. Na rdeči preprogi februarskih oskarjev je Madonna izgledala prav žareča in njena koža elastična ter brez kakršne koli vidne gube. Ne samo, da so njene ličnice zavidljivo povzdignjene, ampak je tudi koža, ki jih prikriva, tako napeta, da bi lahko služila na koncertih kot boben v orkestru.
 

Najbolj zaželene moške noge
Tukaj so stvari jasne: slavni nogometaš trenira svoje noge iz tekme v tekmo, zato ni nič čudnega, da moški po svetu obožujejo njegove izklesane nožne mišice, stegna, meča. In če uspejo s pomočjo Beckhamovih nog zapeljati še kakšno žensko, kot je Victoria Beckham, imajo toliko večji razlog za hrepenenje po izpopolnjenosti tega dela telesa.

Brad Pitt
Brad PittFOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493