Zadovoljna.si
Julia prej in potem

Novice

Kaj je naredila s svojim obrazom?

Z. N.
16. 08. 2011 16.00
30

Se spomnite Lene Katine in Julie Volkove, ki sta kot duet t.A.T.u. s singlom All The Things She Said leta 2003 zasedlI vrhove glasbenih lestvic? Za medije sta bili zanimivi predvsem, ker sta nastopali kot lezbični par. Julia je od tedaj svoj obraz s pomočjo lepotnih kirurgov precej spremenila ...

Julia prej in potem
Julia prej in potemFOTO:

Julia Volkova, ki je skupaj z Leno Katino nastopala kot lezbični duet t.A.T.u., je vse od začetka kariere precej spremenila svoj videz. Nedavno objavljene fotografije kažejo, da je Julia kar redna obiskovalka ordinacij lepotnih kirurgov. Dala si je operirati nos in povečati ustnice, ki – kot pišejo italijanski mediji – spominjajo na ustnice kakšne pornozvezdnice, obrvi pa ima kar tetovirane. "S plastičnimi operacijami je popolnoma popačila svoj obraz," pišejo tuji mediji.

Lena Katina in Julia Volkova
Lena Katina in Julia Volkova FOTO:

Lezbijki, ki to nista bili

Duet t.A.T.u. je leta 2003 blestel na vseh glasbenih lestvicah s singlom All The Things She Said. Javnost sta precej razburkali, ker sta se takrat komaj 18-letni dekleti predstavljali kot lezbijki. Običajno sta nastopali oblečeni v šolske uniforme, v besedilih svojih pesmi pa sta nenehno zatrjevali, da sta lezbijki, zaljubljeni druga v drugo. Tudi njuni nastopi so se večinoma končali s francoskim poljubom. Kasneje sta izdali, da je bila to le tržna poteza in da imata obe fanta. "Nisva lezbijki. Obe imava fanta v Moskvi," sta tedaj izjavili, Lena pa je še dodala: "Naveličali sva se druga druge in tudi tega, da bi še naprej igrali lezbijki. Prepričana sem, da bo to za najini družini kar velik šok."

Prvič rodila pri 19 letih

Maja 2004 je Julia svoje oboževalce presenetila z novico, da pričakuje otroka s takratnim partnerjem Pavlom Sidorovom. Septembra je kot 19-letnica povila deklico Viktorio Pavlovno Volkovo. Z očetom prvorojenke sta se nato razšla, stikov pa nista ohranila. Kasneje je spoznala poslovneža Parviza Jasinova, s katerim sta se poročila, Julia pa naj bi po poroki tudi prevzela njegovo vero – islam, kar je sprva zanikala. Konec decembra 2007 sta povila fantka, ki sta ga poimenovala Samir, leta 2010 pa sta se razšla. Marca letos je Julia v intervjuju za starr-gossip.com priznala, da sta bila z Jasinovim res poročena in da je takrat sprejela islamsko vero.

Na svojem obrazu je spremenila skoraj vse ...
Na svojem obrazu je spremenila skoraj vse ...FOTO:


 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413