Zadovoljna.si
Seks škandali

Novice

Kaj počne Janez Janša med seksom?

Z.M.
08. 03. 2012 11.52
136

Vas je vedno zanimalo, kako je videti Janez Janša med seksom? Slednje lahko ugotovite na stand up večeru Vida Valiča in Denisa Avdića, kjer postavna mladeniča brezkompromisno obdelata tudi slovenske politike. Vid je priznal, da se med točko, ki prikazuje aktualnega mandatarja med intimnim odnosom, vsakič znova smeji, Avdić pa je dodal, da je ta del nastopa pripravil tako, da je znanega Slovenca enostavno postavil v običajno situacijo, v kateri ga normalni smrtniki nikoli ne vidimo. Denisu in Vidu se boste lahko od srca nasmejali nocoj v Hali Tivoli, kjer bosta ob 20. uri že stotič udarila po moško.

Avdič meni, da se Slovenci največ smejimo šalam na račun odnosov med moškim in žensko.
Avdič meni, da se Slovenci največ smejimo šalam na račun odnosov med moškim in žensko.FOTO: Špas teater
Vid priznava, da ideje za šale jemlje iz osebnega življenja.
Vid priznava, da ideje za šale jemlje iz osebnega življenja. FOTO: Špas teater

Slovenci veljamo za malce zadrt narod, a voditelj in igralec Vid Valič ni tega mnenja. "Slovenci so zelo odprti za marsikaj, sploh če je to predstavljeno na pravi način. Sicer še obstaja del publike, ki ga je treba navaditi na stand up, a smo vseeno zelo odprti za take stvari. Radi se smejimo in se zabavamo," je prepričan Ljubljančan. Z njim se strinja tudi radijski voditelj Denis Avdić, ki nam je zaupal še, čemu se Slovenci najraje smejimo. "Odnos med moškim in žensko je nekaj, čemur se bomo vedno smejali," pravi. V tem kontekstu je vedno zabavno, ko pride na vrsto točka, ki se norčuje iz izgovorov moških, ki so slabi v postelji. "To je del, za katerega je poskrbel Vid," se diplomatsko izmuzne Avdić, ko ju povprašamo, ali se tudi pri tej temi, kot je pri stand upu v navadi, norčujeta iz sebe. Vid nasprotno ne odlaša z odgovorom in pritrdi, da je večina šal vzetih iz osebnega življenja. "Potem so tu še absurdne ideje, ki se jih sam spomniš in jih dodaš. Kakšne izgovore imajo moški v postelji vsak od njih sam ve, odvisno je le, koliko se jih z določenimi šalami poistoveti," nam je razložil Valič, ki ga bomo kmalu lahko videli tudi kot enega od voditeljev na odru šova X Factor.

Znani Slovenci v običajnih situacijah

Postavna mladeniča s svojim stand up šovom, ki sta mu nadela pomenljivo ime Udari po moško, slovensko občinstvo zabavata že šest mesecev, v vsem tem času pa sta ugotovila, katera točka je tista, ki občinstvo vsakič znova spravi na noge. Gre za prizor, v katerem Denis nazorno na odru oponaša mandatarja Janeza Janšo med seksom. "Vsakič, ko slišim to foro, se smejim," nam je priznal Vid, Denis pa nam je razložil, kako je prišel do ideje, da na ta način razgali slovenskega politika. "Točka obstaja že sedem let, do nje pa sem prišel tako, da sem znane ljudi postavil v običajne situacije. Postavim jih tja, kjer jih mi navadno ne vidimo, in situacijo pripeljem do skrajnosti. Gre za fikcijo, moje videnje stvari," pravi priljubljeni radijec.

KOMENTARJI (136)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375