Zadovoljna.si
Kakšne barve kravato nosi vaš dragi?

Samo za moške

Kaj kravata pove o njem?

K.B.
2009-11-15 19:44
1

Barve so v preteklosti uporabljali za označevanje značilnosti in tudi danes o ljudeh povedo veliko. Verjeli ali ne, barva kravate lahko veliko pove o moškem. Preverite.

Na podlagi barv lahko hitro ugotovite, če je oseba plašna in tiha ali pa je tiste vrste človek, ki išče pozornost in je bolj glasne sorte. O moškem lahko veliko zvemo že, če pogledamo, kakšno kravato nosi. Barve odražajo njegov karakter, razpoloženje in način življenja. Preverite, kakšno kravato nosi vaš dragi, morda boste izvedele kaj niovega o njem.

Rdeča kravata
Rdeča barva je simbol prevlade, strasti in čutnosti. Nosijo jo tisti, ki so pogumni in samozavestni. Imajo močno osebnost in močan glas. Ponavadi so to uspešni moški, ki so vedno v središču pozornosti. Zaradi svojega velika ega niso vodljivi. Živijo pestro življenje in vedno dobijo, kar želijo.

Modra kravata
Modro barvo običajno izbere zaupanja vredna in zanesljiva oseba. Tisti, ki jo nosijo, se želijo zabavati, radi zabavajo, ter radi govorijo. Njihov glas je močan, govor glasen, radi so slišani. Imajo stil, so kreativni in radi prepričujejo ljudi o svojih idejah ter s tem kažejo svoj entuzijazem. Za njih je tudi značilno, da so neorganizirani ter da razmišljajo o sto stvareh hkrati. So iskreni in vredni zaupanja.

Oranžna kravata
Ta barva pomeni žilavost in moč. Vendar pa je za osebe, ki rade izberejo to barvo, značilno, da se jih s čustvi zlahka "obrne". Oranžna je barva veselja, kreativnosti in seksualnosti. Označuje osebe, ki so uravnotežene s svojo intelektualnostjo, motivacijo in vedrostjo.

Črna kravata
Črna je vedno bila in bo znak konvencionalnosti. Je simbol žalosti in žalovanja. Prav tako je barva elegance in stila. Moški s črno kravato imajo močan značaj in so odlični ljubimci, ki imajo radi stabilne ženske.

Rumena kravata
Običajno izraža upanje in srečo. Moški s to barvo kravate so vam vedno na voljo. So odprte, vendar posredne osebe. To so vrste moških z mehkim glasom, ki vedno poskrbijo za druge in nikoli nimajo časa zase. So zanesljivi in gostoljubni ter večinoma družinski ljudje.

Siva kravata
Siva barva deluje na človeka blagodejno ter pomirjujoče. Moški, ki nosi kravato take barve, daje vtis ambiciozne osebe.

Zelena kravata
Zelena izraža inteligentnega, vljudnega in konzervativnega moškega. Te osebe so organizirane, včasih težko razumljive, toda poštene. Nikoli ne zamujajo in ne izpustijo podrobnosti. Zelena lahko izraža tudi pohlep in ljubosumje.

Vijolična kravata
Vijolična je barva veličastnega in vizionarskega moškega. Je sanjač, ki ponavadi dobro razsodi stvari ter si prizadeva za duhovno dovršitev. Vijolična je tudi najljubša barva umetnikov in tudi genijev, vendar tistih, ki se ne izpostavljajo sami. Nosijo jo moški, s katerimi je lahko shajati. Označuje pa tudi zavist in aroganco.

Rjava kravata
Rjava označuje enostavnost, stabilnost in udobje. Odraža konzervativno osebnost s posebnim okusom za kakovost. Osebe, ki nosijo rjave kravate, običajno delujejo pametno, so odprtega duha z močnim instintkom.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152