Zadovoljna.si
Prerokinja Vlatka

Novice

HOROSKOP: Kaj vas čaka v letu 2009?

Nuša Skala
04. 01. 2009 17.45
10

Česa se lahko veselimo in česa se moramo bati v novem letu? Kateremu znamenju bo leto 2009 najbolj naklonjeno? V zvezde so za nas pogledali jasnovidka Meri, prerokinja Vlatka in astrolog Bern Jurečič.

Horoskop
HoroskopFOTO:

OVEN

Jasnovidka Meri:
V ljubezni ne bo prav veliko romantike. V ospredju bo potreba po materialnih dobrinah. Romantika bo na programu šele v drugi polovici leta. V začetku leta boste nekoliko nepotrpežljivi. Finance bodo še vedno nestabilne.

Prerokinja Vlatka:
Da bi se napasli sočne trave in si poiskali pravi prostor in veljavo med čredo, se boste morali kdaj pa kdaj oddaljiti od črede.

Astrolog Bern Jurečič:
Leto 2009 bo eno ključnih let na vaši poti do uspeha, kariere in osebnostne rasti. Nič ne bo šlo samo od sebe, za vse se bo treba potruditi, toda Mars bo poskrbel, da boste ovni na koncu zmagovalci. V ljubezni le iskrice in "nekaj na hitro".

Ujemanje:

V letu 2009 se boste najbolje ujeli z levom, dvojčkom in tehtnico.

BIK


Jasnovidka Meri:
V letu 2009 boste bolj počasni, umirjeni, zelo čuteči in užitkarski. Prodornost na poslovnem in v partnerskem odnosu bo še bolj izrazita. Dom in družina bosta tokrat na prvem mestu.


Prerokinja Vlatka:
Upreti se boste morali vodstvu bikov, če boste želeli obdržati svoje ležišče v hlevu in obdržati ponos, ki ga kažete.

Astrolog Bern Jurečič:
Jupiter bo prinesel ugodne okoliščine, ki jih je potrebno znati izkoristiti, toda nič se ne bo zgodilo kar samo od sebe! Vrhunec uspešnega leta bo v juniju. V ljubezni sicer veliko pričakovanj, na koncu pa le preizkušene zadeve.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli z s škorpijonom, vodnarjem, ribo in rakom.

DVOJČKA

Jasnovidka Meri:
V novem letu boste zelo labilni. Komunikacija bo omejena, ozračje napeto. Ne boste se znali pravilno odločati. Zato je pomembno, da se pri odločitvah, tako poslovnih kot tudi čustvenih, ne prenaglite in prosite za pomoč.

Prerokinja Vlatka:
Peresno lahko se boste podili skozi leto, kdaj pa kdaj pa si lahko nadenete uteži, da vas malo prizemljijo.

Astrolog Bern Jurečič:
Začetek leta bo čas precejšnjih napetosti, nato pa vas čaka razbremenitev ter širjenje na krilih uspeha. Znašli se boste v primežu svojih pričakovanj na eni ter tradicije, pravil in omejitev na drugi strani. To leto si boste zapomnili po dobrem. V ljubezni več besed kot dejanj.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli z ovnom, strelcem, devico in vodnarjem.

Prerokinja Vlatka
Prerokinja VlatkaFOTO:

RAK

Jasnovidka Meri:
Pozorni bodite na svoje zdravje in energijo. Toplote in sonca, ki ga imate zelo radi, bo nekoliko manj, zato se lahko pojavi depresija. Čim več časa izkoristite na zraku. Finance so zagotovljene, prav tako nova poznanstva na poslovnem področju.

Prerokinja Vlatka:
Znebite se sramežljivosti in se naučite korakati naprej, ne nazaj.

Astrolog Bern Jurečič:
Preveč odvisnosti od razpoloženja in volje drugih! Leto ni ugodno za pomembnejše finančne transakcije. Vleklo vas bo v družbo, nakar boste razpeti med več interesi. V ljubezni precej napeto in nestrpno.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli s škorpijonom, devico, kozorogom in ovnom.

LEV

Jasnovidka Meri:
Blesteli boste kot že dolgo ne, zelo bo izstopala vaša samozavest. Večjih sprememb na poslovnem področju ne bo.
Prerokinja Vlatka:
Bolj boste morali skrbeti za varnost doma, sicer se zna zgoditi, da vam bo kdo na skrivaj pobegnil.

Astrolog Bern Jurečič:
Velika možnost temeljitih sprememb v življenju, vendar ne pozabite, da "brez muje se še čevelj ne obuje." Poskusite to spremeniti. V ljubezni novi horizonti.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli z vodnarjem, bikom, škorpijonom, tehtnico, dvojčkom in strelcem.

DEVICA

Jasnovidka Meri:
Leto 2009 bo delavno. Ne bo vam težko delati tudi nadur. Založili vas bodo z nalogami, ki pa jim ne boste kos. Na čustvenem področju bo precej trpljenja. Zato se nikar vsakomur ne odprite kakor knjiga.

Prerokinja Vlatka:
Sami s seboj in s svojim delom boste bolj zadovoljni, če si boste končno vzeli čas za počitek.

Astrolog Bern Jurečič:
Leto 2009 bo leto spopada med tradicijo in novimi izzivi. Device ste izredno prilagodljive, v letu, ki prihaja boste tudi zelo ustvarjalne. V ljubezni iskanje meja, kaj je dobro in kaj dovoljeno, radovednost, analiza.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli z ribami, dvojčki, strelci, raki in kozorogi.

Jasnovidka Meri
Jasnovidka MeriFOTO:

TEHTNICA

Jasnovidka Meri:
V letu 2009 boste bolj glasni. Od sebe boste zahtevali še več, tako na področju zdravja, samozavesti in na čustvenem področju. Poslovno se bo odprlo ogromno možnosti, vendar bo potrebno veliko vlagati. Za uspeh boste morali trdo delati. V letu 2009 vas na čustvenem področju čaka veliko simpatij. Tistim, ki so poročeni, grozi ločitev.

Prerokinja Vlatka:
Čaka vas veliko pomembnih odločitev, ki bodo vplivale na mir v družini in družbi.

Astrolog Bern Jurečič:
Leto ljubezni, skrbi za varnost in za dom, ubadanja s starši, nepremičninami in svojimi koreninami. Za srčne zadeve je najboljši čas poletje, ko boste plavali na oblakih, ves svet se vam bo zdel lep.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli z ovni, dvojčki, kozorogi, strelci in raki.

ŠKORPIJON

Jasnovidka Meri:
Nazadovali boste tako na področju zdravja, kot tudi na poslovnem in čustvenem področju. Čeprav boste veliko vlagali, boste od tega imeli zelo malo. Vaš trud se bo obrestoval, vendar ne še tako kmalu.

Prerokinja Vlatka:
Zašiliti si boste morali rep, da bi se obvarovali nepričakovanih gostov in morebitnih težav.

Astrolog Bern Jurečič:
Leto sprememb, pa tudi preboja čez zidove in pregrade! Več kot doslej boste na cesti, veliko boste komunicirali z drugimi. V ljubezni učenje, starejši ali pa nedostopni partnerji.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli s kozorogi, levi, biki, ribami in devicami.

STRELEC

Jasnovidka Meri:
V letu 2009 boste imeli veliko možnosti za povečanje družine, saj se največ nosečnosti v tem letu obeta prav strelcem. Zelo boste delavni in marljivi.

Prerokinja Vlatka: Strelka
Če se boste dobro streljali, si boste zagotovo priborili dober prostor med strelci, med katerimi boste v novem letu še bolj cenjeni.

Astrolog Bern Jurečič:
Ravno strelci boste v 2009 najbolje dojeli duha novih trendov in sprememb, ki visijo v zraku. V ljubezni nič novega, odločili se boste za preizkušene variante.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli z dvojčki, devicami, strelci, vodnarji, ovni in biki.

Astrolog Bern Jurečič
Astrolog Bern JurečičFOTO:

KOZOROG

Jasnovidka Meri:
Ste dominantni in želite imeti vedno prav. Vendar boste morali malo tudi popustiti. Na čustvenem področju sprememb ne bo, ker vi vodite, in tako bo ostalo tudi vnaprej.

Prerokinja Vlatka:
Morali si boste skrajšati rogove, da bi se lahkotno podili po sočnih travnikih in se brez težav pasli vse leto.

Astrolog Bern Jurečič:
Zaradi Plutona bo vaša notranja moč izrazita, vprašanje je le, ali jo boste znali obrniti v svojo prid. Dobro postavljeni Jupiter bo rezultate prinesel tudi na finančnem področju. V ljubezni veliko nihanj, iskanja.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli z r ribami, biki, raki in s tehtnicami.

VODNAR

Jasnovidka Meri:
Ne boste se še uspeli ustaliti. Čaka vas velika izguba na poslovnem področju, kar se bo poznalo tudi na vaših financah. Bolj se boste posvetili sebi.

Prerokinja Vlatka:
Težko se boste odločili med zrakom in zemljo, zato se boste morali spustiti na zemljo, da bi našli topli kotiček in zavetje.

Astrolog Bern Jurečič:
Od pomladi dalje boste zelo podjetni, neustavljivi. Poleti zaradi srečanja Jupitra in Neptuna malo zmedeni ali pa lebdeči na oblakih zaljubljenosti. V financah se zanesite na lasten zaslužek, obračanje denarja pa naj ostane za kdaj drugič.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli s strelci, dvojčki, vodnarji, tehtnicami in levi.

Horoskop
HoroskopFOTO:

RIBI

Jasnovidka Meri:
Finančno si boste opomogli, vendar vas to ne bo zadovoljilo. Še vedno boste tuhtali, kaj se še da storiti na poslovnem področju. Čas je, da začnete delati na svoji samozavesti, ki je še vedno primanjkuje, tako na čustvenem kot tudi na poslovnem področju.

Prerokinja Vlatka:
Med gladino in dnom boste morali iskati varen pristan nekje vmes, sicer vas bodo premetavali valovi in vam bo pobegnila jata.

Astrolog Bern Jurečič:
Bitka za osebnostno in čustveno samostojnost. Med prijatelji boste izvedli selekcijo. Odpravite se na kako potovanje, ne tičite samo doma. V ljubezni veliko radosti in idealiziranja, brez večjih razočaranj.

Ujemanje:
V letu 2009 se boste najbolje ujeli z devico, raki, biki, dvojčki in kozorogi.

2009 - odlično leto za bike in strelce

Astrolog Bern Jurečič napoveduje, da bo leto 2009 najbolj ugodno za bike. Na to vpliva dober položaj Venere, tudi sicer pa imajo biki v horoskopu najbolj izpostavljen napredek, četudi bolj počasen. Prihajajoče leto bo naklonjeno tudi strelcem, ker jim ugodni planeti v polju zamozavesti in denarja zagotavljajo, da bodo težavno leto prebrodili precej lažje kot drugi.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493