Zadovoljna.si
Nataša Pečečnik, zadovoljna meseca decembra - 32

Novice

Kako je Nataša Pečečnik zmagala ...

M.K.
30. 10. 2012 10.35
5

Nizke temperature in prve snežinke so že nakazale, da se počasi, a vztrajno približuje najbolj mrzel del leta. November resda velja za enega najbolj turobnih mesecev v letu, a zagotovo ne na naši naslovnici. Za to bo med drugim poskrbela tudi 'Zadovoljna meseca novembra' Nataša Pečečnik, ki ste ji bralke in bralci naše spletne strani s kar 653 glasovi omogočili nepozabno izkušnjo – dan s snemalno ekipo in profesionalno fotografiranje za naslovnico. V nadaljevanju vam ponujamo vpogled v zanimiv in razburljiv dan, ki bo simpatični Štajerki zagotovo ostal v lepem spominu.

Stilistka Tanja Fischer je Nataši pomagala pri izbiri pravega 'outfita' za naslovnico.
Stilistka Tanja Fischer je Nataši pomagala pri izbiri pravega 'outfita' za naslovnico.FOTO: Aljoša Kravanja
Nataša Pečečnik je pozitivizma polna mlada mamica, ki večino svojega časa posveča hčerkama. Skupaj se sprehajajo, pojejo, se igrajo in uživajo v vsakodnevnih dogodivščinah. Če ji kljub številnim družinskim obveznostim še ostane kaj prostega časa, ga najraje preživi v naravi. Rada teče, se druži s prijateljicami in prijatelji, da pa ostane 'na tekočem', pogleda na družbeno omrežje Facebook. Ljubi življenje in z veseljem se loti vsakega novega izziva, prav to pa je tudi glavni razlog, da se je prijavila na natečaj 'Postani zadovoljna meseca'.

Nad izbranimi oblačili je bila Nataša naravnost navdušena.
Nad izbranimi oblačili je bila Nataša naravnost navdušena.FOTO: Aljoša Kravanja

Čevlje je našla v trgovini Stiefelkoenig.
Čevlje je našla v trgovini Stiefelkoenig. FOTO: Aljoša Kravanja
Najprej nakupovanje

Mrzlega in meglenega jutra se je Nataša skupaj s snemalno ekipo odpravila v središče Ljubljane, natančneje v veleblagovnico Nama, kjer jo je že čakala stilistka Tanja Fischer. Za zadovoljno meseca je vnaprej pripravila nekaj modnih jesenskih in zimskih kombinacij, nad katerimi je bila simpatična Štajerka naravnost navdušena. Polna pričakovanj se je odpravila v garderobo in jih začela eno za drugo pomerjati. Najprej se je odela v modno pleteno tuniko z vzorčki, pod katero je oblekla elegantne črne hlačne nogavice, celoten 'outfit' pa sta z gospo Fischer dopolnili še z zeleno jaknico za mrzle zimske dni. Nato je bil na vrsti nekoliko bolj barvit komplet iz džins krila, puloverja in modne jaknice, ki se je Nataši prav tako zelo podal.

Ličenje in friziranje

Na koncu pa je zadovoljna meseca novembra oblekla še zapeljive ozke hlače z vzorčki, črn pulover z zanimivim barvnim potiskom na sprednji strani, za piko na i pa je poskrbel siv brezrokavnik iz zajčjega krzna. Dekleti sta se strinjali, da je ta kombinacija prava za naslovnico. Veseli in zadovoljni sta zato odhiteli do blagajne, kjer je Natašo čisto ob koncu nakupovalnega dela dne čakalo še lepo presenečenje: vrednostni bon veleblagovnice Nama, ki ji bo prišel še kako prav za nakup zimskih modnih kosov. Nataša je nato hitro odhitela še po čevlje v trgovino Stiefelkoenig, nato pa v masko, kjer je za njen popolno naličen obraz in prečudovito pričesko poskrbel masker Matjaž Rogale. Simpatični svetlolaski je poudaril oči, ohranil naravni ten ustnic, lasem pa je dodal volumen.

Za popolno naličen obraz in prikupno pričesko je poskrbel masker Matjaž Rogale.
Za popolno naličen obraz in prikupno pričesko je poskrbel masker Matjaž Rogale.FOTO: Aljoša Kravanja
„Vsak dan moramo živeti, kot da je naš zadnji“

Nato pa je bil čas še za najbolj vznemirljiv del dneva: fotografiranje za naslovnico. Nataša se je v vlogi modela znašla prvič, zato ji res ne gre zameriti začetne okornosti in treme. Z nasveti in besedami spodbude ji je močno pomagal profesionalni fotograf Aljoša Kravanja in kmalu se je zadovoljna meseca novembra popolnoma sprostila ter se prešerno smejala v objektiv kot pravi fotomodel. Ob koncu napornega, a prijetnega dne ni mogla izpostaviti dogodka, ki ji je bil najbolj všeč, saj je bil celoten dan, kot je dejala 'top'. Na vprašanje, kaj je po njenem mnenju ključ do ženske lepote in zadovoljstva, je odgovorila, da moramo vsak dan živeti, kot da je naš zadnji – le tako ga bomo namreč užile do popolnosti in zažarele v vsej svoji lepoti. Če bi se v prihajajočih prazničnih dneh tudi ve rade obdarile z novo izkušnjo in se predale rokam profesionalcev, ne čakajte: še danes se prijavite TUKAJ.

Nataša zase pravi, da je definitivno zadovoljna ženska.
Nataša zase pravi, da je definitivno zadovoljna ženska.FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413