Zadovoljna.si
Iščeš sorodno dušo ali avanturo za eno noč ...

Novice

Špela našla ljubezen svojega življenja

Z.C.
08. 08. 2012 11.00
24

Špela je bila že tri leta samska. Odkar sta se s Petrom razšla, ni našla primernega partnerja. S prijateljicami je redno zahajala v ljubljanske lokale, se udeleževala vseh zabav v mestu, ki so kaj štele, a vse zaman. Vse dokler ni na spletu objavila svoje fotografije in svetu sporočila, da je na voljo.

Iščeš sorodno dušo ali avanturo za eno noč ...
Iščeš sorodno dušo ali avanturo za eno noč ...FOTO: iStockphoto
Špela je svoj oglas objavila na spletni strani Frendinflirt.si, ki ponuja storitev na področju spletnih zmenkov, in našla moškega svojih sanj. Sprva se je malce obotavljala, potem pa ji je prijateljica povedala, da storitev zagotavlja popolno anonimnost. Objavila je svoj oglas in še isti večer prišla v stik z moškim, ki je bil uresničitev vseh njenih sanj. Preko spletne kamere sta klepetala, kot bi se poznala že od nekdaj, že čez nekaj dni pa sta imela prvi zmenek. Od takrat sta neločljiva. In kot se običajno dogaja v pravljicah ...  srečno sta živela do konca svojih dni ...

Špelina zgodba je torej izmišljena, a lahko bi bila resnična. Po svetu namreč hodi na tisoče ljudi, ki so sorodno dušo našli na spletu.

Frendinflirt.si - 3
Frendinflirt.si - 3 FOTO: iStockphoto

Ljubezen je v zraku

Če bi tudi sami radi spet začutili metuljčke v trebuhu ali pa si želite zgolj avanture za eno noč, postanite član spletnega servisa Frendi in Flirt. Ta svojim članom ponuja storitev na področju spletnih zmenkov, na svoj račun pa bodo prišli tako tisti, ki si želijo dolge in lepe zgodbe, kot tisti, ki bi radi le skočili med rjuhe za eno noč, odkrivali nove užitke, prijateljstvo za skupno preživljanje prostega časa, druženje. Izbirali bodo lahko med več milijoni prijavljenih kandidatov in kandidatk z vsega sveta. Spletni servis Frendi in Flirt ima tri kategorije: prva je Ljubezen, ki je namenjena osebam z željo po resnem partnerju; druga je Seks in jo bodo lahko s pridom uporabljali vsi, ki si želijo avanture za eno noč in odkrivanje novih užitkov; tretja je Gej, ki je namenjena povezovanju istospolno usmerjenih partnerjev (m).

Hitro do sorodne duše

Storitev je zasnovana tako, da na enostaven način poveže člane po njihovem izboru, na voljo pa so jim različne možnosti: zasebni nabiralnik dovoljuje pošiljanje in sprejemanje sporočil, možnost pogovora v živo omogoča klepet z drugimi, klepet s spletno kamero, s pomočjo SpeedFlirta člani hitro izvedo, ali je zaljubljenost obojestranska, z Easyflirt Messengerjem so člani dosegljivi tudi, če niso odprli zasedanja na spletni strani in ne nazadnje, s pomočjo zelo natančnega iskanja člani najdejo osebe, ki jim popolnoma ustrezajo.

Bi radi še danes spoznali osebo, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja? Kliknite tukaj in se prepustite neizmernim užitkom ...

Frendinflirt.si je prenovljeni portal za druženje, zmenke in romantiko.
Frendinflirt.si je prenovljeni portal za druženje, zmenke in romantiko.FOTO: PRO PLUS


 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375