Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Kako je vitka? Ali sploh kaj je?

Z. T.
04. 05. 2011 16.55
18

Je anoreksična ali ni? To se mediji ves čas sprašujejo o izredno vitki televizijski voditeljici Giuliani Rancic, ki pa namigovanja o tem, da bi imela motnje prehranjevanja ves čas zanika. Zatrjuje, da so za njeno vitko linijo deloma krivi geni, deloma pa njena stroga dieta in redno gibanje.

Televizijska voditeljica italijanskega rodu Giuliana Rancic bolj kot s svojim televizijskim delom, je voditeljica oddaj, ki spremljajo svetovne zvezde, zbuja pozornost s svojo izredno vitko postavo, zaradi katere se mnogi sprašujejo, ali je zvezdnica morda anoreksična. 36-letna voditeljica takšne govorice vztrajno zanika, a dejstvo je, da je ob vsakem javnem pojavljanju vse bolj vitka.

Obsedena z dietami

Nazadnje je sprožila val ugibanj, ko so jo fotografi pričakali pred studiem neke britanske televizije in v ozkem kostimu je razkrivala še bolj vitko postavo. Sama je sicer že naveličana stalnih ugibanj o tem, kaj je z njenimi kilogrami. ''Rada se gibam, nekoč sem zelo rada tekla, danes nekoliko manj, in jem zelo zdravo, nizkokalorično hrano. Ne vem, zakaj se vsi vtikajo v moje kilograme.'' Znano je, da je Giuliana obsedena z dietami in ima sama spletno stran z dietami in namigi za rekreacijo. Obljublja še zabavno in zdravo hujšanje z malo kalorijami. ''Rada delim z drugimi, vse kar sem se naučila o zdravem načinu hujšanja.''

Ne more zanositi

Sicer pa si Giulana že dlje časa močno želi otrok, a do zdaj ni imela sreče. Skupaj z soprogom Billom sta dvakrat poskusila z umetno oploditvijo, a do zdaj neuspešno. Zato so mediji že večkrat pisali o tem, da je najbrž za to kriva tudi njena pretirana vitkost, tudi na njenem Twitterju so njeni oboževalci že zapisali, naj si privošči 'cheesburger' in bo zagotovo zanosila. Giuliana se je na ta namig odzvala s humorjem. ''Pojedla sem cheesburger, a ni delovalo. Takoj za tem sem naredila test nosečnosti, a žal ni bilo pozitivnega rezultata.'' Jezi jo, da njene težave z zanositvijo pripisujejo njeni vitkosti, saj, kot je zapisala, imajo podobne težave popolnoma zdrave ženske, ženske s čezmerno težo in tudi preveč vitke ženske. ''Dokler ti zdravnik nič ne reče glede teže, ta verjetno nima nobenega pomena.''

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478