Zadovoljna.si
Kopalke 2011

Novice

/ Oglas

Kakšne kopalke bomo nosile poleti 2011?

A.G.
07. 07. 2011 06.00
0

Bikini ali enodelne kopalke. Kopalke s potiskanimi vzorci ali enobarvne kopalke. Ste pripravljene na letošnji sprehod po plaži?

Kopalke 2011
Kopalke 2011 FOTO:

Ko se ženske odločamo za kopalke, si ponavadi vzamemo vedno dovolj časa za razmislek in „skavtiranje“ po trgovinah. Iščemo takšen model, ki nas bo naredil elegantne, skril kakšen kilogramček preveč, hkrati pa bomo še modno oblečene.

Če se odločamo za nakup dvodelnih kopalk, se moramo prvo vprašati, če smo pripravljene na izstopati na plaži. Naj bo to s kopalkami, ki imajo na hlačkah visok pas ali pa z modeli kopalk, ki imajo potiskane vzorce ali so živahnih barv. V kolikor še vedno prisegate na klasiko in eleganco, se odločite za enobarvne kopalke, ki imajo morda izdelan kakšen zanimiv detajl ali sponko.

Letošnje leto modnih kopalk je predvsem prijazno do žensk z majhnim oprsjem, ki si lahko izberejo katerikoli model kopalk, pa naj bodo to bikini, klasične dvodelne kopalke s push-up modrčkomi ali pa bandeau kopalke, ki prsi prekrivajo le s širokim trakom. Ženskam z večjim oprsjem odsvetujemo bandeau kopalke, saj takšen model ne nudi dovolj podpore prsim. Lahko pa se odločite za bikini modele, ki imajo modrček ojačan s širšimi pasovi za zavezovanje.

Kopalke 2011
Kopalke 2011 FOTO:

Letos so se v modo vrnile tudi enodelne kopalke. Odločate se lahko za klasične enodelne kopalke, ki so pravšnji model za vse, ki bi rade skrile kakšen odvečen kilogramček ali monokini modele kopalk. Če se odločite za enodelne kopalke zato, ker želite skriti odvečne kilograme, priporočamo kopalke, ki so enobarvne ali pa imajo potiskan vzorec z umirjenimi barvami. Pozornost lahko s trebuščka preusmerite na prsi tako, da si izberete model, ki je na spodnjem delu enobarven, zgoraj pa vzorčast ali z modelom kopalk, ki ima izrez v obliki črke V. Monokini modeli kopalk so predvsem namenjeni vsem tistim puncam, ki si upate obleči nekaj bolj izzivalnega, saj kljub dejstvu, da so to enodelne kopalke, pokažejo veliko kože. Slabost monokini modelov je v tem, da ne nudijo prave opore prsim in zato niso najbolj primerne za ženske v večjim oprsjem.

Kopalke 2011 ponujajo možnost, da se lahko ženske odločamo med veliko različnimi modeli in barvami kopalk. Ponudba je še dodatno večja, saj lahko izbiramo med ponudniki v fizičnih trgovinah in na spletu. Prav z brskanjem po spletu se lahko zgodi, da bomo našle popolne kopalke, s katerimi bomo zablestele na plaži. Pa uspešno iskanje! :)
 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404