Zadovoljna.si
Prestižna Anita s kristalčki Swarovski.

Novice

Kakšne nosijo milijonarke?

S.O.
22. 04. 2009 19.00
0

Poletje je pred vrati, in če še niste izbrale svojih poletnih krpic, vam predstavljamo kopalke, v katerih zagotovo ne boste ostale neopažene. Če torej v vaši denarnici ni recesije, si privoščite 'bling-kini'.

V teh dneh praznuje britanska veleblagovnica Selfridges svoj stoti rojstni dan in svojim najbolj bogatim kupcem so v Londonu, Manchestru in Birminghamu ponudili prav posebno in tudi drago presenečenje.

Prestižna Anita s kristalčki Swarovski.
Prestižna Anita s kristalčki Swarovski.FOTO:

Bleščeče 'bling-kinke'

Modna znamka Pistol Panties, ki jo obožujejo tudi zvezdnice, kot so Kate Moss, Victoria Beckham in Sarah Jessica Parker, je svojim najbolj zahtevnim strankam ponudila prav posebne bikinke, ki se skrivajo pod imenom Anita in so okrašene z več kot 5000 kristalčki Swarovski. V barvah dragih kamnov, kot so rubin, safir, smaragd in zlato boste tako zablestele v poletnem soncu. Na žalost vas moramo razočarati, da boste kristalčke lahko razkazovale le na plaži, saj ne smejo priti v stik z vodo.
Bikini je sestavljen iz dveh med seboj povezanih delov, prešit pa je z zlato nitjo. Temu primerna je tudi cena, ki je za navadne smrtnike občutno visoka. Tovrstne sijoče kopalke stanejo 2000 funtov, njihova prodaja pa se je začela ravno na današnji dan. Tiste, ki so se dovolj zgodaj vpisale na čakalni seznam, bodo svoje obline že kmalu lahko ponosno razkazovale na zabavah ob bazenu, spet druge pa si bomo za poletno razvajanje privoščile kopalke s katerimi se bomo brez strahu predajale tudi vodnim užitkom.

Bi nosile kopalke iz draguljev?
Bi nosile kopalke iz draguljev? FOTO:

Dragulji za 30 milijonov dolarjev

Če ste mislile, da je to najdražji bikini, ste se pošteno zmotile. Leta 2006 je Susan Rosen ustvarila atraktiven bikini, sestavljen iz diamantov Steinmetz. Sestavljajo ga 15, 30 in 51-karatni diamanti in ne samo da je tak bikini skrajno neudoben in neuporaben, bi zanj tako odšteli 30 milijonov dolarjev. Predstavljen je bil v moški reviji Sports Illustrated, ali so bikinke dobile ponosnega lastnika ali lastnico, pa ni znano.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478