Zadovoljna.si
Gola lepotica v jutranji zarji

Novice

Zvezde blestijo tudi zjutraj

T.M.
12. 05. 2010 18.50
1

Objavljamo fotografije, ki razkrivajo zelo intimen del človekovega življenja, saj so na njih ujete zvezde med jutranjim prebujanjem.

Gola lepotica v jutranji zarji
Gola lepotica v jutranji zarjiFOTO:

Ljudje smo zelo radovedna bitja in kadar beseda nanese na medijsko razvpite osebe in pikantne podrobnosti iz njihovega zasebnega življenja, potem še z večjo pozornostjo prisluhnemo oziroma pogledamo. Francoska fotografinja Veronique Vial nam je s svojim zanimivim in edinstvenim projektom ponudila ekskluzivno priložnost, da pogledamo v spalnice in kopalnice svetovnih zvezd. Te so ji namreč dovolile, da jih ujame v fotografski objektiv med jutranjim prebujanjem, ko so povsem brez ličil, pričeske in modnih dodatkov. "Postopek nastajanja fotografij je sila preprost. Pridem k slavnim osebam na dom, pogledam v njihovo spalnico, kjer se skrivajo med rjuhami in pritisnem na sprožilec. Ali pa pokukam v kopalnico in jih ujamem pod tušem, ali pri zajtrku za mizo. Pri delu ne uporabljam dodatne osvetljave in slik nikoli ne obdelam računalniško. Retuša oziroma priljubljeni 'fotoshop' sta v tem projektu izključena. Zvezde so v glavnem popolnoma naravne, kar mi je še v posebno zadovoljstvo, saj sem jih želela predstaviti takšne, kot so. Kadar ljudi zbudiš, takrat dejansko vidiš njihovo dušo in pravi obraz. Pogleda nam ne zastira močna šminka ali oblačila zadnjih modnih trendov,“ prizna slavna fotografinja.

Laetitia si je privoščila jutranjo kopel.
Laetitia si je privoščila jutranjo kopel. FOTO:
Jutranje prebujanje
V izredno odmevnem projektu so sodelovale slavne osebe iz različnih ustvarjalnih področij. Med njimi tudi igralka Angelina Jolie, top model Helen Christensen, akcijski junak Jackie Chan in mnogi drugi. Veronique je bila nad pripravljenostjo zvezdnikov na sodelovanje navdušena, pa čeprav so bili nekateri dokaj zadržani. "Od vseh sodelujočih sta bili morda dve zvezdi resnično sproščeni in sta me pričakali že zbujeni, kar je sicer otežilo namen mojih fotografij. Zato sem se odločila, da jih obiščem pred dogovorjenim časom in ujamem tisti čarobni trenutek jutranjega prebujanja v novi dan. Na srečo se nihče ni hudoval, da sem ga prehitro zbudila,“ v smehu pove umetnica.

Navdušeni zvezdniki
Tudi sodelujoči so bili nad končnim izdelkom navdušeni, saj je nekatere izmed njih pošteno zaminalo, kakšni so videti navsezgodaj. "Bil sem še v zadnji fazi spanja, ko so sanje najbolj intenzivne in kar na enkrat se je pred vrati spalnice pojavila simpatična gospa s fotoaparatom v rokah. Za trenutek sem pozabil na najin dogovor in sem bil zmeden, a je bila Veronique zelo diskretna in ni silila vame,“ je navdušen Brandon Frasier.
Tako se je razkrila še zadnja tančica intimnega življenja številnih slavnih oseb, ki se ne sramujejo svojega naravnega videza.
 

Skuštrani igralec
Skuštrani igralecFOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478