Zadovoljna.si
Katarina in Milivoj sta že od januarja srečno zaljubljena.

Novice

Katarina ujela enega najbolje plačanih slovenskih nogometašev

Z.M.
03. 06. 2011 12.56
14

Manekenka Katarina Jurkovič, ki je nedavno za moško revijo odvrgla prav vse krpice, je že od januarja srečno zaljubljena v nogometaša Milivoja Novakovića. Svetlolasa manekenka je znana po tem, da ima rada športnike, Novaković pa je zadnji v nizu njenih 'športnih trofej'.

Katarina in Milivoj sta že od januarja srečno zaljubljena.
Katarina in Milivoj sta že od januarja srečno zaljubljena.FOTO:
Lepotica ima rada športnike.
Lepotica ima rada športnike. FOTO: Facebook

Katarino Jurkovič smo lahko pogosto ujeli ob boku znanih slovenskih športnikov. Svetlolasa lepotica, ki se je slovenski javnosti predstavila leta 2006, ko je sodelovala na izboru za miss Slovenije in osvojila mesto prve spremljevalke, ima za sabo več razmerij s športniki, med katerimi prevladujejo nogometaši, vmes pa se najde tudi kak košarkar. Katarina ima očitno rada čvrsta moška telesa, zadnji, ki je podlegel njenim čarom, pa je slovenski nogometaš Milivoj Novaković, ki je tretji strelec nemške prve lige. Parček naj bi bil skupaj že vse od letošnjega januarja, kadar Milivoj trenira, pa ga Katarina obiskuje v Nemčiji.

Uspešni in postavni nekdanji fantje
Katarina in Milivoj sta se menda skupaj odločila, da o njunem razmerju ne bosta govorila o medijih, kar je za revijo Story potrdila tudi Jurkovičeva. Ko smo jo skušali priklicati, da bi nam povedala kaj več o sveži ljubezni, je tako telefon zvonil v prazno. Vseeno smo malce pobrskali po arhivu in za vas zbrali nekaj Katarininih nekdanjih fantov, ki prihajajo iz vrst športnikov. Pred Novakovićem se je menda dobivala z mladim nogometašem Matjažem Rozmanom, ki prav tako igra v Nemčiji. Zasluži od tri do štiri tisoč evrov na mesec, pred tem pa je igral za slovenski Interblock. Pred leti je v Sacramentu obiskala košarkarja Bena Udriha in, po poročanju nekaterih slovenskih medijev, menda nakupovala z njegovo kartico. Razvajanje svoje dame si je Udrih lahko privoščil, saj je v ZDA podpisal pogodbo, ki mu v prihodnjih petih letih zagotavlja 33 milijonov ameriških dolarjev. Med njenimi nekdanjimi fantje so še trije drugi nogometaši, dva igrata v tujini, eden pa v Domžalah. Katarina nikoli ni potrdila vseh razmerij, ki so ji jih pripisovali mediji, saj ji je vseeno, kaj se o njej piše. Že pred leti se je odločila, da na vprašanja o zasebnem življenju ne bo odgovarjala, česar se drži tudi danes.

Nekoč je grela tudi posteljo igralca Rada Muleja.
Nekoč je grela tudi posteljo igralca Rada Muleja.FOTO: Polona Pirc

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399