Zadovoljna.si
Umeten ten

Novice

Oranžne zvezdniške katastrofe!

Z.K.
22. 07. 2010 08.20
2

Znano dejstvo je, da zvezdnice obožujejo sredstva za umetno porjavitev. Z nepravilno uporabo samoporjavitvenih krem pa se kaj hitro zgodi, da postanejo oranžne in lisaste. Poglejte fotografije nekaj najbolj katastrofalnih 'oranžnih' zvezd!

Victoria pravi, da je oranžna, ker živi v vročem podnebju.
Victoria pravi, da je oranžna, ker živi v vročem podnebju. FOTO:

Oranžna nova rjava? 

Samoporjavitveni spreji in kreme so veliko bolj varni in priporočljivi kot solarij ali pa pretirano sončenje na plaži. Slaba stran je ta, da se koža ob uporabi tovrstnih izdelkov kaj hitro obarva oranžno. Vzrokov je več. Eden izmed njih so cenene kreme, ki kože ne obarvajo v naravnem odtenku, temveč oranžno. Kadar s tovrstnimi sredstvi pretiravate, koža absorbira prevelike količine, kar se kaže v oranžnem odtenku. Težavo predstavlja tudi neenakomeren nanos, kar kožo na določenih predelih obarva v barvi pomaranče. Veliko vlogo pri tem igra tudi tip kože, kar pomeni, da samoporjavitvena sredstva reagirajo različno na različnih polteh. Nekateri tako dobijo lep odtenek, drugi pa ostanejo oranžni. Sicer pa oranžno obarvanje kože lahko povzroči tudi visoka vsebnost beta karotena.

Christina Aguilera pometla s konkurenco! 

Zmagovalka med zvezdnicami, ki pretiravajo s sredstvi za umetno porjavitev, je zagotovo Christina Aguilera, ki ji tako temen ten kože nikakor ne pristaja. Da naj preneha z uporabo tovrstnih sredstev, ji je svetoval celo njen mož Jordan Bratman, ki pravi, da je njena naravna polt veliko lepša. Christina se za to ne zmeni in z uporabo samoporjavitvenih krem ne bo prenehala.

Victoria Bechkam: "Sem naravno oranžna!"

Takoj za petami z oranžnostjo je zagotovo modna ikona Victoria Bechkam. Sama pravi, da samoporjavitvenih sprejev ne uporablja več in da je njena koža naravno oranžna. “Zelo sem razočarana, ko mediji kritizirajo moj ten kože, takšna pač sem,” je povedala bivša 'spajsica'. “Živim v vročem podnebju,” še doda. Ne zaostaja niti Lindsay Lohan, ki se v javnosti pogosto pojavlja neenakomerno porjavela. Igralka s pretirano uporabo tovrstnih sredstev želi prekriti svojo pegasto kožo. Lansirala je tudi svoj samoporjavitveni sprej, zaradi katerega so jo tožili, češ da je formulo ukradla.

Lindsay Lohan očitno ni vešča uporabe samoporjavitvenih krem in sprejev.
Lindsay Lohan očitno ni vešča uporabe samoporjavitvenih krem in sprejev.FOTO:

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471