Zadovoljna.si
Kate Beckinsale

Novice

Kate se je sklonila in paparace razveselila

Z.N.
13. 10. 2011 14.24
7

Simpatična 38-letna filmska igralka angleških korenin, ki se je večina verjetno spominja iz filmov Pearl Harbour in Aviator, si je privoščila počitek v Mehiki. Kate Beckinsale je z izmenjavanjem nežnosti z možem Lenom Wisemanom pritegnila veliko pozornost paparacev.

Kate Beckinsale so paparaci v objektiv ujeli v Mehiki, kjer je skupaj z možem Lenom Wisemanom uživala na dopustu. 38-letnica je bila oblečena v črne bikinke. Najprej si je popravila kopalke in lase, nato pa se sklonila k možu, ki je medtem počival na ležalniku in jo fotografiral, nato pa je legla nanj. Kot poročajo tuji mediji, je parček po šestih letih zakona še vedno enako zaljubljen kot na začetku. "Poleg tega, da je ljubeča do svojega moža, pa ima Kate za svoja leta res neverjetno telo," še pišejo tuji mediji. Kate za svoje telo skrbi z intenzivno vadbo. Najprej dobro ogreje svoje telo na steperju ali s tekom, nato pa se loti vaj za moč. Krepi vsako mišično skupino posebej – prsi, roke, hrbet in trebušček ter noge, med posameznimi serijami ponovitev pa si vzame okoli pol minute za počitek, da porabi še več kalorij. Poleg vsega pazi na hrano in se redno prehranjuje.

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale FOTO:

Preskočila je iskrica

Kate je z Lenom poročena šest let. Pred tem je bila v dolgoletnem razmerju z igralcem Michaelom Sheenom. Beckinsale je Sheena spoznala leta 1995 in tedaj je med njima menda v sekundi preskočila iskrica. Leta 1999 sta povila hčerkico Lily, Kate pa je v nekem intervjuju povedala, da ji je nekoliko neprijetno, ker je Sheen nikoli ni zaprosil za roko. Njuna zveza se je zaključila leta 2003, po koncu snemanja filma Underworld. Tedaj je Kate Wisemana sprva prosila, naj v igralsko zasedbo sprejme še Sheena, nato pa se je med samim snemanjem zaljubila vanj. Tedaj je bil tudi Wiseman poročen in zato se med njima ni zgodilo nič pretresljivega. Oba sta zatrdila, da se med njima ni zgodilo nič in da sta bila vselej zvesta vsak svojemu partnerju, med njima pa se je zapletlo komaj po tem, ko se je Len razšel z ženo, Kate pa s Sheenom. Kljub vsemu sta Kate in Michael ostala v dobrih odnosih. "Hči jo ima rada, jaz jo imam rad in Len jo ima rad.- Vse je v redu. Onadva sta si usojena," je v nekem intervjuju povedal. Kate in Lan sta se poročila leta 2004.

Več otrok ne načrtuje

Kate je nastopila v dveh Wisemanovih filmih - Underworld in Total Recall. Skupaj zaenkrat ne načrtujeta otrok. Prepričana sta, da je Lily, ki živi z njima, popolnoma dovolj. "Mogoče si bova nekega dne zaželela otroka, ampak imava vse, kar si želiva. Lily je popoln otrok ... Tudi sama sem edinka in mislim, da nisem pripravljena na še enega otroka," je pred časom povedala Kate, ki velja v hollywoodskem svetu za zelo odgovorno mamico. Je sicer kadilka, a je takoj, ko je zanosila, prenehala s kajenjem za tri leta, alkohola pa sploh ne mara.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404