Zadovoljna.si
Berlusconi ne skriva navdušenja nad svojo ministrico za turizem.

Novice

Tudi ministrice so krvave pod kožo

Z. T.
05. 08. 2010 19.01
1

Med italijanskimi ministricami vlada pravi boj, katera bo premierjeva ljubljenka. Znano je, da Silvio Berlusconi 'pada' na lepe ženske, zato tudi ni nič nenavadnega, da njegovo ministrsko ekipo 'krasi' nekaj nadvse privlačnih žensk.

Res je, da ima ministrica Michela Brambilla lepe noge, vendar ali se to spodobi?
Res je, da ima ministrica Michela Brambilla lepe noge, vendar ali se to spodobi?FOTO:
Michela Vittoria Brambilla je danes ministrica za turizem v italijanski vladi. Nase je najprej opozorila s televizijskimi nastopi, kjer je samozavestno razkazovala svoje noge. To ne bi bilo nič posebnega, če gospodična ne bi v oddajo prišla v kostimu z zelo kratkim krilom, ki je razkrivalo, da ima rdečelaska pod mini krilom samo stoječe nogavice.
Berlusconi ne skriva navdušenja nad svojo ministrico za turizem.
Berlusconi ne skriva navdušenja nad svojo ministrico za turizem.FOTO:

Vedno je rada bila seksi

Micheli Brambilla napovedujejo veliko politično kariero, nekateri so celo prepričani, da bo prav ona Berlusconijeva naslednica na desnici. Triinštiridesetletna ministrica je dedinja družinskega podjetja, ki se ukvarja z jeklarstvom, po izobrazbi je diplomirana filozofinja. Preden je vstopila v politiko, je delala kot novinarka za Berlusconijevo televizijsko mrežo Mediaset in je bila znana po svojem izzivalnem načinu oblačenja.

Na videz zaveznice, a hkrati tekmice, spodaj levo Mara Carfagna in desno spodaj Stefania Prestigiacomo, ministrica za okolje.
Na videz zaveznice, a hkrati tekmice, spodaj levo Mara Carfagna in desno spodaj Stefania Prestigiacomo, ministrica za okolje.FOTO:

Tiha vojna ministric

Sicer pa med Berlusconijevimi ministricami menda vlada tiha vojna, saj si vse želijo biti najbolj priljubljene pri premierju. Tako druga za drugo ali pa skupaj hitijo z ustanavljanjem raznih klubov in skladov, s katerimi bi navdušile volivce in še bolj predsednika vlade. Kar nekaj vihanja nosov je bilo, ko je Berlusconi pohvalil svojo ministrico za turizem, treh ministric, ki so ustanovile svojo fundacijo, pa ne.

Minica ne spada v politiko?

Sicer pa ministrice obračunavajo med sabo tudi na druge načine. Tako je ministrica za enake možnosti Mara Carfagna, ki je v mlajših letih pozirala gola in bila na televiziji v vlogi lepotičke, na vprašanje, kaj si misli o svoji ministrski kolegici Brambilla, dejala: ''Všeč so mi mini krila in sem jih pogosto nosila. Način oblačenja je treba prilagoditi posamezni priložnosti. Pa saj bodo o njej odločali volivci.“ Carfagna velja za eno najlepših svetovnih političark in se je morala v medijih zagovarjati o svojem posebnem odnosu z Berlusconijem, saj je bilo očitno, da je njegova ljubljenka.

Ministrica Mara Carfagna je v preteklosti pokazala vse svoje čare.
Ministrica Mara Carfagna je v preteklosti pokazala vse svoje čare.FOTO:

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478