Zadovoljna.si
Ines in Jennifer

Novice

Ena je Jennifer, druga pa Ines. Uganite, katera je prava J.Lo?

Z.B.
19. 04. 2011 16.34
6

Na desni fotografiji je Jennifer Lopez, na levi pa Ines Huskić, mlada hrvaška farmacevtka, ki se je kot pevka predstavila v hrvaškem resnišnostnem šovu Hrvaška išče zvezdo. Ines je žirijo fascinirala s svojim petjem, a tudi njena izjemna podobnost z Jennifer Lopez ni ostala neopažena. Eden od članov žirije, Goran Lisica Fox, je Hrvatico primerjal s slavno ameriško pevko in igralko z besedami: “Tudi zadnjico ima enako!" Pripomba Ines ni bila najbolj všeč, mediji pa so jo označili celo za seksistično.

Ines in Jennifer
Ines in JenniferFOTO: YouTube
"Sam sem proti tebi pevska ničla. Tehnično si boljša od mene za 20 odstotkov. Poješ z vsem telesom, ti si zmagovalka, zagotovo," ni mogel skriti svojega navdušenja Tony Cetinski, ko je slišal peti Ines Huskić, 26-letno farmacevtko, ki je pred dvema mesecema naredila tudi magisterij. "Super, da mi je to rekel Tony, ki je že vrsto let na sceni. Njegove besede so zame velika spodbuda," je za hrvaške medije dejala Ines, ki ni nikoli obiskovala glasbene šole, je pa v zadnjih letih imela odličnega mentorja, od katerega se je veliko naučila.

Ines Huskić - 6
Ines Huskić - 6 FOTO: YouTube

Foxova pripomba neprimerna

Če je Cetinski cenil njene pevske sposobnosti, pa je bil drugi član žirije v oddaji Hrvaška išče zvezdo Goran Lisica Fox bolj pozoren na druge kakovosti lepe Ines. Primerjal jo je s slavno ameriško pevko in igralko Jennifer Lopez z besedami: “Tudi zadnjico ima enako!" Nekateri hrvaški mediji so mnenja, da bi take seksistične komentarje lastnika založbe Dallas Records morali sankcionirati ali pa vsaj ne vključiti v oddajo. "Njegove izjave si ne ženem k srcu, je pa bila povsem neprimerna. Žalostno je, da so si nekateri bolj kot moje petje zapomnili zgolj njegov komentar. Sem pa presenečena, da si nekdo, ki je že tako dolgo v glasbenem svetu, dovoli reči kaj takega," je Foxovo izjavo komentirala mlada Hrvatica.

'Sing it how you mean it'

Ines se s petjem ljubiteljsko ukvarja že vrsto let. "Zadnji dve leti razmišljam, da bi se profesionalno ukvarjala s petjem, če bi za to dobila priložnost. Imam glasbene vzornike in sem precej samokritična," je priznala Ines, ki si je za glasbeni moto izbrala 'Sing it how you mean it', saj se med petjem rada povsem preda emocijam in interpretaciji. Rada tudi pleše: "Že nekaj let se ljubiteljsko ukvarjam s hip hopom. Na akademiji Gorana Kolareka izvajamo ulične street plese in se zavedam, da mi bo to v veliko pomoč, če se bom začela z glasbo ukvarjati profesionalno."

 

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478