Zadovoljna.si
Cvet slovenskih zvezdniških ustnic na ogled.

Novice

Katera slovenska zvezdnica ima najbolj seksi ustnice?

Z.B.
06. 11. 2010 16.06
2

Nekoč so tanke ustnice veljale za aristokratske, polne in mesnate pa takrat niso bile niti najmanj zapeljive. Danes je drugače. In če oblika naših ustnic ne ustreza trenutni modi, ki zapoveduje bujne, čutne ustnice, narava pa nam je dala tanke, ozke ustnice, lahko brez težav svoje ustnice 'popravimo'.

Mladi Sofii Loren so kritiki oporekali njena 'velika' usta.
Mladi Sofii Loren so kritiki oporekali njena 'velika' usta. FOTO:

Modne zapovedi o obliki in velikosti ustnic so se skozi čas zelo spreminjale: če je še kakšno desetletje nazaj veljala za lepotico ženska z majhnimi, srčastimi ustnicami, je danes ravno nasprotno. In številne lepotice, ki jih je narava obdarila z ozkimi ustnicami, si danes lahko na različne načine omislijo nove, bolj mesnate.

Pomanjkljivost je postala prednost

Znana je anekdota iz življenja svetovno znane italijanske igralke Sofie Loren. Ko je bila na začetku svoje igralske kariere, so kritiki zapisali: "Sofia Loren je resnično lepa ženska, škoda le, da ima tako velika usta“. Takrat niso vedeli, da bodo prav njena 'velika' usta postala njena največja prednost.

Katere imajo raje?

Zmotno je mišljenje, da se moški veliko raje poljubljajo z ženskami, ki imajo polne ustnice. Britanski strokovnjaki so namreč opravili študijo in ugotovili, da imajo ženske z mesnatimi ustnicami skoraj za tretjino več možnosti, da bodo zgolj ljubice za eno noč; ženske s tankimi ustnicami pa si lahko obetajo resne zveze.

Kaj razkrivajo ustnice?

Malo za šalo, malo zares: zgornja ustnica, ki štrli naprej, naj bi oznanjala, da ima njena lastnica močan spolni nagon. Ženske z mesnato spodnjo ustnico, naj bi si želele veliko seksa, medtem ko naj bi tiste s tanko spodnjo ustnico imele dokaj skromne seksualne želje. Zanimiva je trditev, da naj bi 'brezkrvna' ustnica izdajala mlačne ljubimke; to pa naj bi bil tudi povod za nastanek rdečila za ustnice, ki je danes nepogrešljivo ličilo sodobne ženske. Pa še to: ženske, ki imajo zgornjo ustnico tanjšo ali krajšo od spodnje, naj bi zelo hitro doživljale orgazem.

Katera ima najbolj seksapilne?

V naši anketi vas tokrat sprašujemo, katera od naštetih slovenskih zvezdnic ima najbolj seksi ustnice. Izbirate lahko med damami, ki imajo naravne ustnice in tistimi, ki so si jih nekoliko popravile. Podrobno poglejte fotografije v galeriji in oddajte svoj glas.

Cvet slovenskih zvezdniških ustnic na ogled.
Cvet slovenskih zvezdniških ustnic na ogled.FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478