Zadovoljna.si
Zakrite prsi

Novice

Katera zvezda skriva svoje gole prsi?

Z.S.
24. 10. 2010 17.09
0

Danes golota ni več tabu, kot je zanjo veljalo pred desetletjem. Množica svetovno znanih glasbenih in filmskih zvezd se je že odločila razkriti tudi najbolj intimne dele svojega telesa, medtem ko se nekatere še vedno raje odločijo za pravilo – prikrito je bolj zapeljivo.

Golo, vendar zapeljivo

Za golo, vendar estetsko poziranje se iz dneva v dan odloči več slavnih oseb. Medtem ko golota danes ne velja za nič kaj neobičajnega, se nekateri namesto celote odločijo pokazati le delček oblin. Tako so nastale fotografije, ki jih krasijo popolnoma gola ali pomanjkljivo oblečena telesa, na katerih so vidne le obline. Pravilna postavitev luči pa danes omogoča, da je razgaljeno telo zapeljivo in estetsko.

Zakrite prsi so 'in'

Običajno se zvezdnice odločijo za 'topless' fotografije, na katerih svoje prsi prekrijejo z rokami, spodnji del telesa pa je zakrit ali zapeljivo prikrit z oblačili. Za tovrstno fotografiranje so se med drugim odločile tudi pevke Katy Perry, Janet Jackson, Lily Allen, Lady Gaga, igralka Keira Knightley, manekenka Claudia Schiffer in druge, medtem ko so svoje telo med nosečnostjo popolnoma razgalile Christina Aguilera, Demi Moore in Britney Spears. Tudi slavna debeluška Beth Ditto se je opogumila in pokazala svoje zaobljeno telo. Preverite v galeriji!


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375