Zadovoljna.si
Pippa Middleton in princ Harry

Novice

Katere pripadajo boljši polovici princa Williama?

Z.M.
2011-06-17 09:36
11

Sestri Middleton se obe lahko pohvalita s privlačnima postavama, le ena od njiju pa, kot soproga princa Williama, bodočega angleškega kralja, nosi kraljeve čeveljce. Pippo in Kate so fotografi ujeli na poroki njunega dobrega prijatelja Sama Waley-Cohena, ki je bil eden tistih, ki je pomagal princu Williamu, da je po letu 2007 ponovno osvojil srce rjavolase Kate.

Kate in Pippa sta dobri prijateljici, ki si ne delita le sestrskih skrivnosti, temveč tudi krog prijateljev, med katerimi so večinoma predstavniki najvišjega sloja britanske družbe. Eden od njih, zobozdravnik in uspešen poklicni jahač, oz. jockey Sam Waley Cohen ima prav poseben prostor v njunem srcu, saj je leta 2007 pripomogel k ponovni obuditvi ljubezni med princem Williamom in Kate. Potem ko je združil enega najlepših kraljevskih parov, je svojo drugo polovico našel v 29-letni organizatorki zabav za otroke Annabel Ballin. Slednjo je pred dnevi odpeljal pred oltar, poroke pa sta se udeležili tudi sestri Middleton, ki sta pričakovano pritegnili prav toliko pozornosti kot mladoporočenca. Pot družine Middleton v najvišju sloj angleške družbe je bila dolga, za uspešen prihod na želeni cilj pa sta zaslužni predvsem Pippa in Catherine. Kako pa se je vse skupaj sploh začelo ...

Preko Catherine in Pippe v angleško visoko družbo
Catherine Elizabeth Middleton (rojena 9. januarja 1982) in Philippa Charlotte 'Pippa' Middleton (rojena 6. septembra 1983) sta z mlajšim bratcem Jamesom in staršema, kontrolorjem letenja Michaelom Middletonom in stevardeso Carol Goldsmith, odraščali v družinski rezidenci na podeželju v vasi Bradfield Southend, Berkshire, okoli 80 kilometrov iz Londona. Tam sta preživeli svoja otroška in prva najstniška leta. Ko sta bili dekleti v vrtcu, je njuna mama odprla podjetje Party Pieces, ki je prodajalo t. i. vrečke zabave, do leta 1995 pa je preraslo družinske okvirje in začelo tržiti vse potrebno za organizacijo zabav. Takrat sta starša prodala rezidenco in se preselila v sosednjo vas Bucklebury, kjer živijo še danes.Večina verjame, da so Middletoni ravno takrat postali milijonarji in predvsem preko otrok začeli svoj preboj v angleško visoko družbo. Obe sestri sta se šolali na prestižni osnovni šoli St. Andrews, srednjo šolo pa obiskovali v dekliškem internatu Downe House in zaključili fakulteto v Wiltshiru.

Njuna mama Carol je poskrbela, da so vsi trije otroci obiskovali le najboljše šole, kjer so se povezovali in družili tudi s predstavniki modre krvi. Catherine je tako med podiplomskim študijem na univerzi St. Andrews na Škotskem, spoznala princa Williama, Pippa pa je med podiplomskim študijem živela z lordom Edwardom Innes-Kerom ter grofom Percyjem ter se gibala le v krogih najbolj eminentnih študentov.  Znanci družine Middleton so priznali, da so bili prepričani, da bo Pippa tista, ki se bo slej ko prej poročila v angleško kraljevo družino. Catherine je namreč vedno veljala za bolj sramežljivo, medtem ko se je njena mlajša sestra na zabavah počutila domače in je brez težav navezovala stike ljudmi.

Postavni in premožni partnerji sester Middleton
Ko sta zaključili podiplomski študij, sta se obe zaposlili, Pippa leta 2008 v londonskem podjetju za organizacijo zabav Table Talk, Catherine pa je dve leti prej začela delati kot nabaviteljica modnih dodatkov za trgovino Jigsaw. Okoli obeh je vedno mrgolelo postavnih in preomžnih fantov, Catherine je bila bolj umirjena in se je pred začetkom razmerja z Williamom oktobra 2005, dobivala le z odvetnikom Rupertom Finchem, Pippa pa je veljala za precej živahno. Dobivala se je z dedičem bančnega imperija Jonathanom Jardinom Pattersonom, s škotskim plemičem Billyjem Morem Nesbittom, dedičem diamantnega imperija Simonom Youngmanom in lastnikom nočnega kluba Barts Charlijem Gilkesom. Nedavno je Pippa prekinila razmerje z nekdanjim igralcem kriketa Alexom Loudonom, ki jo je spremljal tudi na kraljevo poroko in uživa samsko življenje, Catherine pa je 29. aprila dahnila usodni da svojemu princu, ki sicer ni prijahal na belem konju, ampak se pripeljal v črnem bentleyju.

Obe sta princesi

Znanci slavnih sester Middleton pravijo, da sta si Pippa in Catherine neverjetno podobni. Podobno se smejita, hodita, včasih celo enako govorita. Med njima naj bi tudi od nekdaj obstajala huda konkurenca. Vedno sta tekmovali, katera bo bolj suha in lepša. Rivalstvo med sestrama se bo zdaj verjetno malce umirilo, saj se Catherine posveča svojemu možu, dobrodelnosti in javnim dogodkom, ki se jih kot članica kraljeve družine mora udeležiti, Pippa pa uživa v pozornosti svetovnih medijev in postavnih bogatašev, zaradi katerih se nedvomno tudi ona počuti kot princesa.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133