Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Katy Perry v razmerju z najbolje plačanim manekenom?

Z.K.
08. 03. 2012 08.16
3

Ljubezen med privlačno pevko Katy Perry in komikom Russelom Brandom, se je končala že pred časom. Russel naj bi zamenjavo že našel, zdaj pa je vedno več govora, da je novo ljubezen našla tudi Katy. Šlo naj bi za najbolje plačanega moškega manekena Baptista Giabiconija.

Ločitev je zahteval Russel

Russel Brand in Katy Perry, ki sta bila v zakonu dobro leto, sta se razšla že pred časom, ko je njen, zdaj že nekdanji mož, vložil zahtevo za ločitev, kot razlog pa je navedel nepremostljive razlike. Britanski komik naj bi se že kmalu začel sestajati z drugimi dekleti in eno od njih celo povabil, naj se preseli k njemu. Prav tako naj bi o svoji nekdanji ženi grdo govoril, kar je Katy zelo prizadelo. Po ločitvi jo je tolažila zvezdniška prijateljica Rihanna, ki jo je obupana Katy poklicala takoj, ko je 36-letni Russel zahteval ločitev.

Je Baptiste njena nova ljubezen?

Zdaj naj bi končno zaživela tudi Katy in si našla novo simpatijo. Gre za simpatičnega Francoza, 22-letnega manekena z imenom Baptiste Giabiconi. Postaven mladenič, naj bi imel oči le za 27-letno pevko, s pozornostjo pa ni skoparila niti sama. Spoznala sta na tednu mode v Parisu, ko je svojo kolekcijo predstavljala modna hiša Chanel. Baptiste naj bi med modno revijo sedel poleg Katy, na večerji pa naj bi se par že držal za roke in bil povsem neločljiv drug od drugega. Princesa Kasia Al-Thani, ki je sicer dobra prijateljica privlačnega manekenka pravi, da je Baptiste nad pevko povsem očaran ter da je Katy idealno dekle zanj. Opaziti je bilo mogoče veliko šepetanja, pripovedovala sta si šale in se obnašala kot dva zaljubljenca. Kasneje so ju že opazili na intimni večerji, v bližini hotela kjer sta bila nastanjena, Baptiste pa ji je poslal tako velik šop rož, da ga zaradi velikosti ni bilo mogoče dostaviti.

Najbolje plačan maneken na svetu

Baptiste sicer velja za najbolje plačanega manekena na svetu, poziral je že za največja imena v svetu mode kot so Chanel, Karl Lagerdelf, Roberto Cavalli in Armani. Sicer se ukvarja tudi z glasbo in je že posnel svoj prvi album. Ko ga je v Moskvi leta 2009 spoznala Naomi Campbell, je mladeniču rekla, :"Vsi imamo napake, toda ti jih nimaš, kar enostavno ni pošteno!“. Modni velikan Karl Lagerfeld pa je o manekenu povedal, da je moška različica supermodela Gisele Bündchen, saj ima vitko a izjemno definirano telo, tako se mu popolnoma prilegajo vsa oblačila, prav tako pa je dobro videti tudi gol.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368