Zadovoljna.si
Špeli je družbo na snemanju delal skrivnostni David.

Novice

Kdo je skrivnostni moški na Špelini postelji?

Z.M.
15. 01. 2012 17.38
25

Pevka Špela Grošelj je pred dnevi posnela videospot za svojo novo pesem Bog za naju sreče ni izbral, na snemanju pa ji je družbo delal postavni David, ki menda prihaja iz Maribora. Slednji je ovekovečen tudi na fotografiji, ki jo je 27-letna estradnica objavila na svojem Facebook profilu, ko je bilo snemanje končano. David ji je družbo v postelji seveda delal le pred kamero, v zasebnosti je Špela še vedno srečno zaljubljena v svojega Bojana.

Špeli je družbo na snemanju delal skrivnostni David.
Špeli je družbo na snemanju delal skrivnostni David.FOTO: Facebook
Videospot je posnela, tik preden je za tri tedne odpotovala na Filipine.
Videospot je posnela, tik preden je za tri tedne odpotovala na Filipine. FOTO: Facebook

Špela Grošelj, ki je pred dnevi praznovala svoj 27. rojstni dan, je v začetku tedna posnela videospot za svojo novo pesem Bog za naju sreče ni izbral. Na koncu snemalnega dneva je na Facebooku objavila svojo fotografijo v pižami, v ozadju pa je postelja, na kateri leži skrivnostni fant. "Ime mu je David in je iz Maribora. On je v videu igral mojega fanta," nam je zaupala Špela, ki smo jo ujeli tik pred vkrcanjem na letalo. "Videospot bo po vsej verjetnosti zmontiran, še preden se vrnem z dopusta. Režiral ga je Jani Pavec, ki je delal tudi moj prvi spot. On res ve, kako me posneti, da vse skupaj dobro izpade, tako da je bilo zanimivo," nam je razložila pevka in dodala, da je zelo zadovoljna s pozitivnim odzivom na pesem. "To je največ, kar si lahko glasbenik želi,“ pravi.

Sama na Filipine

Po precej napornem decembru si bo Špela privoščila tri tedne oddiha na Filipinih, kamor tokrat potuje sama. "En teden bom sama, nato se mi bo pridružila še ena punca iz Slovenije. Tako da bo čisti rokenrol! Sicer mi je zelo žal, da Bojan ne gre z mano, a ni dobil dopusta. Bova pa ves čas na zvezi. Prepričana sem, da če mi bo na Filipinih všeč, se bova skupaj tja odpravila spet letos poleti," nam je povedala Špela. Na letališče jo je pripeljala mama in pevka je priznala, da je imela malce solzne oči, ko se je poslavljala od nje. "Ne da bi me bilo strah, a vsi so me nekaj strašili, da je lahko zame, ker bom sama, tam nevarno. Vseeno se zelo veselim," nam je zaupala in obljubila, da bo nekaj sonca z otočja, kjer je trenutno 32 stopinj, poslala tudi k nam.

Za tri tedne je odpotovala na sončne Filipine.
Za tri tedne je odpotovala na sončne Filipine.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375