Zadovoljna.si
Jennifer Aniston

Trači

Vas zanima, kdo so v resnici?

zadovoljna.si
23. 07. 2015 07.53
4

Ste mnenja, da je vaše ime smešno in se zaradi tega pogosto počutite nelagodno? Tudi zvezdniki niso vedno najbolj zadovoljni z imenom, ki sta ga izbrala starša, zato ga zaradi slave in oboževalcev spremenijo, pri tem pa jih včasih spodbudijo tudi njihovi agenti. Preverite, kako je v resnici ime nekaterim svetovno znanim zvezdam.

Jennifer je poznana predvsem po svojim komičnih vlogah.
Jennifer je poznana predvsem po svojim komičnih vlogah. FOTO: Reuters

V svetu slave in blišča so zvezdniki pogosto primorani spremeniti določene stvari, to zadeva tako osebnost kot tudi videz, ter s tem tako rekoč dobijo novo identiteto. Nekateri si zaradi lažje prepoznavnosti nadenejo vzdevek, drugi pa svoje ime spremenijo v povsem običajnega, bistveno je le, da si ime javnost hitro zapomni.

Jennifer Aniston – Jennifer Joanna Anastassakis

Ameriška igralka, ki je zaslovela z vlogo Rachel Green v televizijski seriji Prijatelji, ima v resnici nekoliko daljše ime, kot ga poznamo. Poleg poznanega imena Jennifer je tu še Joanna, njen pravi priimek pa je Anastassakis, vendar ga je njen oče že pred njenim rojstvom spremenil v Aniston, kar gre zagotovo hitreje v uho.

Tom Cruise – Thomas Cruise Mapother IV

Ameriški igralec je od svojega pravega imena obdržal le del priimka – Cruise. Izjemno uspešen igralec je tako izbral le priimek svojega pra pra deda. S kratkim in lepo zvenečim imenom je tako ostal v srcu in spominu milijonov oboževalcev in velja za enega izmed najbolj vplivnih igralcev ter filmskih producentov na svetu.

Olivia Wilde – Olivia Jane Cockburn

Zelenooka igralka, ki jo mnogi poznajo iz televizijske serije Zdravnikova vest, kjer igra biseksualno zdravnico z imenom Remy 'Thirteen' Hadley. Svoje pravo ime je spremenila že zelo zgodaj, priimek Wilde pa je povzela po irskem pisatelju Oscarju Wildu, sicer pa ima tudi sama irske korenine.

Olivio je navdušil irski pisatelj Oscar Wilde.
Olivio je navdušil irski pisatelj Oscar Wilde.FOTO:

Rihanna – Robyn Fenty

Mlada barbadoška pevka se je v ZDA preselila že pri rosnih 16 letih. Že takoj na začetku kariere si je nadela umetniško ime Rihanna, čeprav je tudi njeno pravo ime precej preprosto. Sicer pa ima danes lepotica za sabo že izjemno kariero, ki se iz dneva v dan le vzpenja.

Natalie Portman – Natalie Herhslag

Glavna igralka v uspešnici Črni labod, kjer je odlično odigrala svojo vlogo balerine, ima izraelske korenine, saj je njen oče Avner Hershlag, izraelski zdravnik, mama pa Američanka. Priimek je pozneje spremenila na pobudo njenega agenta, ko je začela igralsko kariero v Hollywoodu. Sicer pa Natalie ni izbrala naključnega priimka, temveč se je odločila za dekliški priimek svoje babice.

Miley Cyrus – Destiny Hope Cyrus

Ameriška pevka in igralka je osvojila srca na milijone najstnikov, ko je nastopala v svoji televizijski seriji Hannah Montana. Starša sta ji nadela ime Destiny Hope, saj sta verjela, da bo deklica nekoč uspela v svetu slave in blišča. Že kot otroka so jo mnogi klicali Smiley, saj se je neprestano smehljala, iz česar tudi izhaja ime Miley, ki je zagotovo bolj enostavno kot Destiny Hope.

Natalie rojena v Izraelu, nikoli ni pozabila svojih korenin.
Natalie rojena v Izraelu, nikoli ni pozabila svojih korenin.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413