Zadovoljna.si
Mariova največja nočna mora je nedvomno nadlegovalka iz Koroške. (Foto: Netlog)

Novice

Kdo zalezuje slovenskega zvezdnika?!

Z.B.
2010-05-21 18:25
28

Do nedavnega smo bili prepričani, da zalezovalci povzročajo preglavice le tujim zvezdnikom. Zato je toliko večji šok za domačo javnost, ko smo izvedeli za Majo, ki greni življenje Mariu Galuniču.


Zadnja leta so naravnost peklenska za televizijskega voditelja Maria Galuniča, ki se že več kot deset let spopada z nadležno zalezovalko Majo Čegovnik. 34-letna varuška iz Kotelj je bila zaradi svojega nespametnega početja celo primorana v prisilno bolniško. Iz vrtca, kjer dela, je moškemu svojih sanj, kot pravi za Maria, pošiljala na tone fotografij nje in tamkajšnjih otrok. S tem dejanjem mu je na neposreden način dala vedeti, da bi tudi onadva lahko poskrbela za naraščaj. "Z Mariem si želim imeti otroke, saj sva si usojena. Vem, da si me želi in me čuti," so le nekatera prepričanja zalezovalke Maje.
 

Brez moči

Voditelj je že ničkolikokrat na pomoč poklical policijo, ki pa nima veliko možnosti, da ga zaščiti. Le v primeru, če bi ga Maja huje poškodovala, bi jo lahko zaprli. Pred sedmimi leti je sodišče že odredilo, da mora temnolaska prenehati s poseganjem v človekovo nedotakljivost in zasebnost. Tudi prepoved približevanja je ni ustavila, kajti prepovedi sodišča preprosto ni upoštevala. Še naprej ga je zasipala z ljubezenskimi pismi, mu pošiljala številna elektronska sporočila in ga neprestano klicarila. Zaradi slednjega početja so ji izklopili že veliko telefonskih številk, ona pa se ne da. Iz poštnega nabiralnika mu krade pošto in brska po njegovi intimi. Na takšen način je tudi prišla do voditeljeve telefonske številke.
 

Ne bom ga tožila

Na svoj rojstni dan je Maja, kot že tolikokrat poprej, obiskala Maria v njegovem stanovanjskem bloku. Nesla mu je plišasto igračo in kup pisem, ki jih pričakovano ni sprejel. Čez nekaj dni se je vrnila in Mariu so popustili živci. Vsaj takšna je njena zgodba, ki pa ji s težkim srcem verjamemo. Galunič naj bi ji v dvigalu zlomil prst na roki, kar ji je zadalo peklenske bolečine. "To, kar je storil, ni ljubezen, vendar ga ne mislim prijaviti policiji. Ne bom več iskala stika z njim, ampak bom čakala, da se mi sam oglasi," je sklenila Maja, ki bi mu s takšno odločitvijo vsekakor olajšala življenje. A zatišje ni trajalo dolgo, saj ga je po objavi intervjuja v slovenski reviji vnovič začela nadlegovati.

 

On bo oče mojih otrok!

Najhuje je, kadar ima ovulacijo. Redno ga namreč obvešča, kdaj ima plodne dni, ter tako namiguje, da ne namerava odstopiti od svojega načrta. Da je zgodba še bolj bizarna, si je Maja omislila celo elektronski naslov, ki vsebuje njeno ime in Mariev priimek. V svoji glavi je torej Maja Galunič, kar konkretno namiguje na hudo stisko Maje Čegovnik. Še večjo stisko pa preživlja nič krivi Štajerec, ki si neizmerno želi, da bi mu država končno priskočila na pomoč. Žalostno je namreč, da mu edino varnost lahko zagotovi le telesni stražar, ki bi zalezovalki fizično preprečil stik z njenim namišljenim partnerjem.

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141