Zadovoljna.si
Kim rit

Novice

Kim Kardashian končno pokazala svojo obilno zadnjico

Z. T.
11. 10. 2010 13.00
35

Temnolaski, ki je zaslovela v resničnostnem šovu, slovi po svoji okrogli zadnjici. Sedaj jo je tudi pokazala in utišala govorice o tem, da je okrogla oblika njene zadnje plati delo lepotnega kirurga.

Kim je ponosna na svojo okroglo zadnjico ...
Kim je ponosna na svojo okroglo zadnjico ...FOTO:

Čeprav nihče prav dobro ne ve, kaj gospodična Kardashian počne, jo večina pozna po njenih bujnih oblinah. Kim namreč sodi med tiste predstavnice nežnejšega spola, ki se lahko pohvalijo z bujnimi, zelo ženstvenimi oblinami. Zato je temnolaska tudi vzronica ženskam širom sveta, saj razbija stereotipe o tem, kaj je lepo telo.

Na prvem mestu je njena zadnjica

Še posebej zbuja pozornost njena zadnjica, za katero so mnogi namigovali, da ni naravna, ampak da jo je lepotički ustvaril lepotni kirurg. S fotografijami za revijo W pa je dokazala, da je njena zadnjica popolnoma naravna in zelo okrogla.

Kim Kardashian v Madame Tussauds - 4
Kim Kardashian v Madame Tussauds - 4 FOTO: Infdaily.com

Zasenčila bolj slavne kolegice

Še nedavno je lahko Kim zgolj zavidala svojima bolj slavnima kolegicama Jennifer Lopez in Beyonce, ki imata nadvse uspešni karieri in postavo, ki je v nasprotju z lepotnimi ideali, ki jih narekuje modni svet. Kim je na svoje obline ponosna, čeprav se njena postava ne uvršča med najbolj koščena telesa. Ozek pas, ki ga ima tudi Beyonce pa pomaga, da sočna zadnjica pride tudi bolj do izraza. Temnolaska svojo ritko tudi rada poudari z oblekicami, ki so tesno oprijete in še bolj obrišejo njeno postavo v obliki peščene ure.

... in na celotno svoje telo.
... in na celotno svoje telo.FOTO:


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478