Zadovoljna.si
Kirurg ji je odstranil 10 litrov maščobe.

Novice

Kirurgi so jo 'predelali' pred kamero

Z.V.
07. 02. 2010 18.50
0

Nekdanji švedski top model in igralka Brigitte Nielsen se je pred dvema letoma odločila za temeljito prenovo. Nemški lepotni kirurgi so lifting obraza, oči, liposukcijo in preoblikovanje prsi izvedli pred kamerami. Operacije so uspele, Brigitte pa svojo novo podobo z veselejm razkazuje v medijih.

Kirurg ji je odstranil 10 litrov maščobe.
Kirurg ji je odstranil 10 litrov maščobe.FOTO:
Danes 46-letna Brigitte Nielsen je pred operacijo izjavila, da se ji vse skupaj zdi, kot da bi skupina obrtnikov prenovila staro hišo. Lepotni kirugi so jo predelali pred kamerami nemškega RTL, v resničnostnem šovu Celebrity Make Over. Brigitte je bila prva svetovno znana zvezdnica, ki je legla pod nož lepotnih kirurgov pred prižganimi kamerami. Nekdanja Stallonejeva žena je takrat izjavila: “Vem, da s tem rušim tabuje, ampak čas je, da se stvari spremenijo. Počutim se, kot bi imela 30 let, zato si želim tako tudi izgledati.”

Obsedena z lepotnimi operacijami

“Vzela bi ogromno kristalno posodo in bi vanjo dala vso maščobo, ki mi jo bodo odstanili,” je takrat dejala Švedinja, ki so ji skupaj odstranili kar 10 litrov maščobe. Pred operacijo je še povedala, da bi maščobo prodala na dražbi in denar dala v dobrodelne namene. “Sita sem svojih ogromnih prsi, sploh ne vem, kaj naj z njimi. Želim si lep in visok dekolte. Tak, da bi na njem stali dve skodelici za kavo. Počutim se ogabno,” je, preden so jo odpeljali v operacijsko sobo, govorila Brigitte.

Zdaj je spet srečna.
Zdaj je spet srečna.FOTO:

Po operaciji spet srečna

Lepotni kirurg ji je odstranil odvečno maščobo na bokih, trebuhu in nogah. Opravili so ji obrazni lifting, zmanjšali prsi ter odstranili dve tetovaži, ki ju je imela na zadnjici. “Moj dragi sicer ni bil za to, da si pomanjšam prsi, ampak zdaj je, kar je,” je po operaciji dejala Brigitte. “Hočem postavo, ki sem jo imela pred dvajsetimi leti. Rada bi si tudi podaljšala lase, moja največja želja pa je, da bi se spet fotografirala za Playboy.” Igralka pravi, da je bil že skrajni čas, da nekaj naredi s svojim telesom, saj se je počutila grda in neprivlačna: “Bila sem grozna. Počutila sem se kot prikazen. Nisem več prenesla svojih gub, sploh se nisem več mogla pogledati v ogledalo.”

Brigitte ni več vedela, kaj naj počne s svojim velikim oprsjem.
Brigitte ni več vedela, kaj naj počne s svojim velikim oprsjem.FOTO:


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478