Zadovoljna.si
Audrina Patridge - 4

Novice

To niso silikoni, to je delo matere narave!

Z.N.
05. 09. 2011 10.41
7

Ameriška zvezdnica resničnostnih serij Audrina Patridge, ki je zaslovela predvsem z nastopom v seriji The Hills, je zanikala, da naj bi bile njene prsi videti deformirane zaradi napake pri lepotni operaciji. Deformacijo naj bi imela prirojeno.

Je to res posledica nihanja v teži?
Je to res posledica nihanja v teži?FOTO:

Audrina Patridge, o kateri mediji pišejo, da je obiskala lepotnega kirurga in si dala povečati oprsje, pri čemer naj bi prišlo do 'manjše napake', zaradi katere njeni dojki nista simetrični, je izjavila, da so njene prsi popolnoma naravne. Različni dojki naj bi bili posledica prirojene deformacije prsnega koša. "O tem sicer ne maram govoriti, ampak v redu ... Imam nekoliko deformiran prsni koš. Na eni strani so kosti bolj izbočene kot na drugi, kar me je vedno motilo, saj je tako ena dojka videti večja kot druga ... nisem bila na nobeni operaciji," je priznala v nekem intervjuju.

Nikoli na lepotni operaciji

26-letno Audrino moti, da se v medijih pojavljajo zgodbe o tem, da je šla pod nož. "Ves čas me vsi sprašujejo o lepotnih posegih, in to verjetno samo zato, ker sem igrala v seriji skupaj s Heidi Montag, ki je v enem samem dnevi imela kar 10 lepotnih operacij. Zasledila sem že, da naj bi šla jaz že šestkrat pod nož ... Nisem." In kako potem, da je v zadnjih letih njeno oprsje tako zraslo? "Če bi pogledali fotografije, bi ugotovili, da moja teža precej niha. In logično, da so moje prsi zato enkrat malce večje, drugič manjše," je nekoliko razburjeno pojasnila.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416