Zadovoljna.si
Z Nicole naj bi imel še enega otroka.

Novice

Knez Albert naj bi zaplodil še tri nezakonske otroke

Z. T.
2011-07-04 14:20
24

Je Charlene Wittstock res skušala pred poroko pobegniti, in če to drži, zakaj? Je razlog res ta, da je izvedela, da njen zdaj že soprog Albert enega otroka pričakuje z neznano žensko, dva, stara 18 mesecev in tri leta, pa čakata na test očetovstva, ki naj bi potrdil, da je bil monaški knez v času svoje zaroke zelo aktiven v drugih posteljah.

Odkar je prišla na dan novica, da je takrat še zaročenja monaškega kneza Alberta Charlene Wittstock tik pred poroko skušala pobegniti v Južno Afriko, so vse bolj glasne govorice, da je bil njen sedaj že soprog v času njune zaroke vse kaj drugega kot zvest. Govori se celo o treh otrocih, eden naj bi pravzaprav bil šele na poti.

Koliko otrok še...

Najprej je prišlo na dan, da naj bi knez Albert imel 18 mesečnega sina, in sicer z nekim italijanskim dekletom, ki naj bi bilo pripravljeno svojo zgodbo prodati nekemu tedniku, seveda za velike vsote denarja. Albert naj bi imel še enega otroka s hosteso iz Toga Nicole Coste, s katero že imata šestletnega sina Alexandra in ga je monaški knez priznal. Njun drugi otrok naj bi bil star tri leta in pol. Ta dva otroka je, če sta seveda res njegova, zaplodil, medtem ko je že bil v zvezi s Charlene. Albert naj bi bil pripravljen opraviti test očetovstva, a ni znano, ali zato, da bi ju lahko priznal ali zato, da bi potrdil, da z njima nima ničesar. Pojavljajo pa se celo govorice o tretjem otroku, ki naj bi bil šele na poti.

Bežala naj bi kar trikrat

Charlenin oče, Mike Wittstock, je sicer zanikal, da bi bile govorice resnične ter zatrdil, da je njegova hči presrečna. A med govoricami se je pojavila ta, da Charlene ni poskusila pobegniti zgolj enkrat, ampak kar trikrat. Prvič naj bi se zgodilo že maja, ko je v Parizu pomerjala poročno obleko – takrat naj bi južnoafriško ambasado prosila za zatočišče. Ni ji uspelo in poskusila naj bi znova med prvenstvom Formule 1 v Monaku, a so ji poskus ponovno preprečile knezove varnostne službe. Zadnji poskus pa naj bi bil tisti tik pred poroko, ko so jo zaustavili na letališču za helikopterje v Monaku, kjer naj bi ji odvzeli tudi potni list..

Predporočna pogodba

Albert in Charlene naj bi po pisanju Le Journal du Dimanche sklenila predporočno pogodbo, s katero je monaški knez preprečil, da bi njegova obupana nevesta uničila veliko poročno slovesnost – pompozni obred naj bi služil prav prikrivanju žalostnega ozadja monaškega knežjega para. Po pogodbi naj bi bila Charlene kar čim prej dala Albertu zakonitega naslednika – čeprav ima 53-letni knez vsaj dva otroka, ga ta ne moreta naslediti, saj monaški zakoni tega ne predvidevajo. To, da bo 33-letna Južnoafričanka dala monaškemu knezu naslednika, naj bi ji zagotavljalo življenje na veliki nogi. Tisti, ki so blizu Albertu, ne verjamejo tem govoricam in so prepričani, da gre za maščevanje neke nekdanje ljubice ali zlobne sorodnice.

Solze sreče ali obupa?

A le redko kdo verjame, da so bile solze, ki jih je potočila Charlene na cerkvenem obredu, solze sreče, ampak bolj obupa. Marsikdo se ob tem vpraša, zakaj ni preprosto odšla... Zagotovo je imela veliko vlogo moč njenega zaročenca, pa ves glamur, ki spremlja življenje monaškega dvora, in denar. Poleg tega je Charlene poznala divjo Albertovo preteklost – njegove številne avanture in dva nezakonska otroka.

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141