Zadovoljna.si
Moka

Novice

Ko jo skupijo zvezdniki ...

Z.K.
26. 03. 2012 12.54
1

Nedavno je starleta Kim Kardashian doživela pravo dramo, ko je predstavljala svojo novo dišavo. Neznana ženska ji je v glavo vrgla moko. Vendar pa Kim ni edina, ki se ji je pripetil nesrečen dogodek. Preberite, kateri zvezdniki so že doživeli podobno!

Ko ga skupijo zvezdniki
Ko ga skupijo zvezdniki FOTO:

Vse so bile napadene z moko

Kim Kardashian si je na predstavitvi nove dišave privoščila neznanka in ji po glavi stresla moko. Temnolasa starleta je ponižana zapustila prizorišče in se z rdeče preproge odpravila v zaodrje, kjer so jo pomočniki vnovično pripravili na nastop. Incident je sicer obrnila na šalo, njen ponos pa je zagotovo ostal ranjen. Ameriška igralka Lindsay Lohan je tako kot Kim v glavo dobila moko. Vzrok za napad je bil ta, da je mlada igralka zagovornica krzna. Ko je zapuščala limuzino, ki jo je pripeljala skoraj do vrat nočnega kluba v Parizu, ji je aktivistka društva PETA, ki se bojuje za pravice živali, v glavo vrgla vrečo moke. Lindsay je svojo pot do kluba hitro nadaljevala. Na londonskem tednu mode se je za oblikovalko Julien Macdonald sprehodila slavna dedinja Paris Hilton. Na zabavi, ki je sledila po modni reviji, pa sta obe, tako Paris kot tudi oblikovalka, ki pri izdelovanju oblek uporablja tudi krzno, bili napadeni z moko. Tako kot Lindsay je tudi njiju posula borka za pravice živali iz društva PETA.

 

V Anno so vrgli pito. Arnold pa je dobil jajce.
V Anno so vrgli pito. Arnold pa je dobil jajce.FOTO:

Eden je bil napaden s plastenko, drugi s curkom vode

Kanadski pop zvezdnik Justin Bieber je bil na božičnem koncertu deležen neprijetnega udarca v glavo. Neznan obiskovalec koncerta mu je med nastopom v glavo zalučal plastenko vode. Justin se je odzval zelo zrelo in dogodek komentiral z :"Au, to je pa bolelo," ter nadaljeval s koncertom. Igralec Tom Cruise je na rdeči preprogi odgovarjal na vprašanja enemu izmed britanskih novinarjev, ta pa ga je pod pretvezo, da ima v rokah mikrofon, z napravo poškropil z vodo. Tom tega ni vzel kot šalo, temveč se je zelo razjezil in verbalno napadel novinarja, zaradi česar je vse skupaj izpadlo še bolj smešno.

Urednica revije Vouge v glavo dobila pito, Arnold pa jajce

Urednica revije Vouge Anna Wintour je pred začetkom modne revije doživela neprijetno presenečenje, ko ji je eden izmed aktivistov iz društva PETA v glavo zalučal pito iz tofuja. Podpredsednik društva Dan Mathews pravi, da so se Anni na ta način maščevali, ker se je odločila, da bo promovirala oglase za nošenje krzna in zavrnila njihova sporočila, v katerih se borijo proti nošenju krzna. Arnold Schwarzenegger je času guvernerske kampanje med govorom bil napaden z jajcem. Avstrijsko-ameriški bodybuilder, igralec in politik se je na incident odzval s šalo in dodal, da mu moški, ki je vanj vrgel jajce, dolguje obrok slanine.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368