Zadovoljna.si
Maria Shriver

Novice

Maria Magdalena, pokaži mi kolena ...

Z.N.
12. 10. 2011 13.54
1

Mediji so sicer nedolgo tega pisali, da je Maria Shriver zadnje čase videti popolnoma pomlajena in polna energije. Kljub temu, da ji marsikdo po obrazu sodeč ne bi pripisal 55 let, pa bi ji ob pogledu na njena kolena marsikdo pripisal še kakšno leto več.

Maria Shriver
Maria Shriver FOTO: Reuters

Paparaci so Mario Shriver, ki je 1. julija letos tudi uradno vložila zahtevo za ločitev od Arnolda Shwarzeneggerja, saj je v času njunega zakona večkrat skočil čez plot in deset let skrival nezakonskega otroka, opazili na ulici na Beverly Hillsu, ko je ravno vstopala v avto. Kljub temu da je bila nasmejana, so bolj kot njen mladostni izraz na obrazu pozornost pritegnila njena kolena. "Lahko se urediš in skrivaš svoja leta za popolnim make upom, imeti čvrsto in popolno telo pri njenih letih, pa je že težje," pišejo tuji mediji, ki so njena kolena označili za "obupno celulitična" in dodali, da bi pri svojih letih lahko nosila nekoliko daljša krila.

Neprivlačna kolena so težava vitkih in močnejših

Koža na kolenih je lahko viseča tako pri vitkih kot pri močnejših ljudeh, čeprav je pri izjemno suhih to bolj pogosto, saj na kolenu nimajo maščobe. Nekaj odvečne kože na kolenih sicer potrebuje vsak, da lahko normalno upogne koleno, s staranjem pa koža postaja vse manj elastična in posledično povešena, kar mnoge moti.

Težavo je mogoče deloma odpraviti tako, da si uredimo prehrano in v zadostnih količinah uživamo zdrave maščobe, ki jih najdemo recimo v ribah, poleg tega lahko z redno vadbo učvrstimo mišice in s tem izboljšamo videz kolen, jih redno negujemo in mažemo s kremami ter vlažilnimi losjoni, lahko pa se odločimo tudi za kirurški poseg.

Dolžino krila prilagajajmo starosti in telesu

Trendi se sicer menjajo in enkrat so moderna krajša, drugič daljša krila. Kljub vsemu pa je treba dolžino krila prilagajati tako obliki telesa kot starosti. Britanska raziskava, opravljena maja letos med 2000 ženskami starimi med 18 in 65 let, je pokazala, da po mnenju večine anketiranih mini krila niso primerna za ženske nad 35. letom. Po 47. letu naj ženske ne bi več nosile bikinija, po 51. naj bi prenehale nositi vrtoglavo visoke pete, pri 45. letih pa naj bi iz svoje garderobne omare izključile pajkice. V neki drugi anketi, ki so jo opravili na strani fabsugar.com, je kar 72 odstotkov od 1.400 izprašanih odgovorilo, da je dolžina krila povsem odvisna od tega, ali je ženska v dobri telesni formi ali ne. Univerzalne starosti, po kateri naj ženske ne bi več nosile kratkih kril, torej ni mogoče določiti, saj ima lahko kakšna 50-letnica tudi bolj čvrste noge kot marsikatera 30-letnica.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413