Zadovoljna.si
Večina moških celulita ne opazi.

Novice

Ko moški zagleda celulit ...

P.V.
27. 01. 2009 17.55
4

V Evinem kostumu bi vse bile rade videti popolne. Kako tudi ne, ko pa nas mediji z vseh strani bombardirajo s prelestnimi lepoticami, ki so mlade, brez gub, čvrstih teles, brez maščobnih blazinic in ... brez celulita.

Ko vas osvaja, ne misli na vaš celulit.
Ko vas osvaja, ne misli na vaš celulit.FOTO: iStockphoto

Ženske in nepopolno telo

Med najbolj trdovratne lepotne težave sodobne ženske vsekakor sodi celulit. O tem, kako celulit nastane, kako se ga odkrižati in nenazadnje, kako ga skriti, je več kot dovolj literature. Žal se dogaja, da ženske velikokrat postanejo s svojim celulitom dobesedno obsedene. Nezadovoljne so same s seboj, počutijo se neprivlačne in stare. Samozavest pada.

On še pomisli ne, da bi bil njegov trebušček ovira.
On še pomisli ne, da bi bil njegov trebušček ovira.FOTO: iStockphoto

Kaj o tem menijo moški

Ženske so velikokrat v zmoti. Večina moških pravzaprav sploh ne ve, kaj je celulit, pa tudi tisti, ki teoretično vedo, za kaj gre, ga težko prepoznajo, ko ga vidijo. Za večino moških so ženski napori, da bi bile videti brezhibno, povsem nesmiselni. Znano dejstvo je, da moški trebuščki žensk prav nič ne motijo. In, čeprav je slišati neverjetno, večina moških drobnih telesnih nepravilnosti na ženski, ki jim ugajajo, sploh ne opazi. Ljudje smo pač različni in nam zato na drugih velikokrat ugaja prav njihova drugačnost. Pri nekaterih predstavnicah nežnega spola moške pritegne njihov nasmeh, pri drugih pogled, morda dekolte. Zagotovo pa drži, da ko osebo šele spoznavamo, nikakor ne pomislimo najprej na njene telesne pomanjkljivosti.

Moški razmišljajo enostavno

Kadar moškega pritegne neka ženska, se bo osredotočil predvsem na tiste telesne atribute, ki so mu najbolj všeč. Vsega ostalega še opazil ne bo. Ženska se svojemu osvajalcu lahko mirno prepusti, naj jo gleda in opazuje po mili volji. Strah, da bo najprej opazil njen celulit ali katero drugo telesno nepopolnost, je povsem odveč.

Ko odložite oblačila

Zato, drage dame, ko se s svojim dragim znajdete v spalnici in odvržete še zadnje oblačilo, nikar ne razmišljajte o tem, kako skriti celulit. Verjemite, da so tudi njegove misli povsem drugje. Zato se mirno prepustite uživanju. Če sta že prišla tako daleč, da sta odložila vsa oblačila, potem verjemite, da ga močno privlačite.

Večina moških celulita ne opazi.
Večina moških celulita ne opazi.FOTO: iStockphoto


Za konec ...

Za konec naj vam ponudimo droben nasvet. Ko začenjate poznanstvo z novim moškim, dobro premislite, kako postaviti v ospredje svoje adute. Verjemite, da boste na ta način zasenčile vse svoje pomanjkljivosti. Če ste dovolj pogumne, si lahko omislite tudi manjši preizkus. Vprašajte svojega moškega, če morda ve, kakšen je videti celulit in ali je morda opazil, če ga imate ...

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471