Zadovoljna.si
Diva

Novice

/ Oglas

Ko notranja lepota ni več dovolj

T.M.
05. 04. 2009 22.45
0

Zima je bila odličen čas za branje dobrih knjig, posvečanje samemu sebi in osebnostni rasti.

Diva
DivaFOTO:

V zimskem času je marsikomu zrasel tudi lep obroček okrog pasu, mišice so ohlapnile in med prvim pomladnim kolesarjenjem bomo vlekli jezik po prašnih brezpotjih.

Prišel je čas, da naredimo nekaj za svoje telo! Vsi vemo, da smo prvi teden zagnani. Predvsem pri nakupovanju novih tekaških copat in majčk za pilates. Potem se nam zdi fino vse te nove cunjice tudi pokazati vsem sotrpinom, ki se potijo v fitnesu in na aerobiki. Kmalu pa navdušenje nad novo garderobo in sanjam o radiatorjih na trebuščku in čvrsti zadnjici nadomestijo hude bolečine vseh mišic na katere smo že zdavnaj pozabili, da jih imamo. Pa še zmeraj se ne damo in dirkamo na steperjih po navideznih hribih in delamo metuljčke, da bodo prsi pokazale gravitaciji kdo je šef našega telesa. A lenoba je ponavadi močnejša od sanj o popolnem telesu. In zgodba se klavrno konča.

Zato vam Diva in osebna trenerja Danijela in Dejan ponujamo pomoč. Trem uporabnikom Dive podarjamo vodeno vadbo v fitnesu 5 x na teden za obdobje dveh mesecev. V tem času vam bosta D&D stala ob strani 24 ur na dan in vam pomagala s strokovnimi nasveti, sestavo programa treninga, vodeno vadbo in sestavo individualiziranega jedilnika.

Če bo potrebno, pa tudi kako brco v leno zadnjico. Če se želite potegovati za eno izmed teh treh mest in spraviti svoje telo v dobro kondicijo, se prijavite TUKAJ!

www.diva.si

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478