Zadovoljna.si
Amber Priddy - 9

Novice

Velike, okrogle, mamljive!

Z. T.
06. 06. 2010 10.00
25

So vitke zadnjice preteklost? Vse več je borcev, ki se zavzemajo, da bi velike in okrogle zadnjice polnile naslovnice različnih medijev. Tako na primer na Nizozemskem prirejajo tekmovanje, na katerem se 'spopadejo' najbolj okrogle in mamljive zadnjice sveta.

Buffie the Body - 11
Buffie the Body - 11FOTO:
Skoraj vsaka ženska je vsaj enkrat v življenju preizkusila kakšno dieto, delala določene vaje, s katerimi bi dobila zadnjico, kakršne gledamo na naslovnicah revij in v številnih oglasih. Drobna in čvrsta ritka, na kateri ni niti kančka celulita, je ideal. A ta je skoraj nedosegljiv za povprečno damo. Čisto drugačne zadnjice zavladajo enkrat na leto v Amsterdamu, kjer že tradicionalno poteka lepotno tekmovanje, na katerem se spopadejo najbolj okrogle zadnjice sveta. Tako imenovani 'Big Ass Parade' pritegne navdušence od daleč naokrog. Dogodek organizira spletna stran Butterfly models, katere namen je promovirati velike zadnjice. Avtorji strani so namreč prepričani, da so v medijih velike okrogle zadnjice zanemarjene.

Nekatera dekleta so se odločila, da ne bodo podlegla nečloveškim zahtevam modne inustrije po popolnih zadnjicah in so se odločila, da bodo svoje zadnjice predstavile kot ideal. Velika zvezda med oboževalci bombastičnih zadnjih plati je Buffie the Body, s pravim imenom Buffie Carruth. Na medijsko sceno je prišla leta 2005, ko je nastopila v videu Tonyja Yayja. Preden je postala fotomodel, je počela marsikaj, da se je preživljala. Potem pa je po naključju naletela na nekega modnega fotografa. Sprva je bila še nekoliko sramežljiva, potem pa so jo prijatelji prepričali, da se spusti v manekenske vode. Tako se je skoraj čez noč prelevila iz neznanega dekleta v senzualno osvajalko naslovnic številnih revij. Še večjo popularnost je pridobila, ko je leta 2006 naredila koledar, ki je šel med njenimi oboževalci za med.

Amber Priddy - 7
Amber Priddy - 7FOTO:

Med dekleti, ki s svojo veliko zadnjico vznemirjajo moško domišljijo, je tudi Amber Priddy. Lepotička ima nemške, irske in italijanske korenine in sanja o svetovni slavi. Že kot deklica si je želela postati manekenka, tako da je že zgodaj stopila v svet mode. S svojo zadnjico je nastopila tudi v številnih videospotih slavnih raperjev.

Olivia O'lovely - 4
Olivia O'lovely - 4FOTO:

Olivia O'lovely velja za legendo pomembnih zadnjic, saj se v tem poslu giblje od leta 1995, ko ji je bilo komaj 18 let. Začela je delati kot striptizeta v nekem nočnem klubu in potem obkrožila celotno Ameriko. Vedno se je zavedala svojih oblin in se je odločila, da jih bo izkoristila. Danes je pornoigralka. ''Rada se igram z dekleti in fanti, čudovito se imam, ko lahko živim svoje fantazije."

Absolutely Amber je še ena od ritastih gospodičen, ki je kot dekle sanjala o tem, da bo nekoč manekenka. Ko se je na tem področju dejansko preizkusila, je kmalu dobila vloge v različnih videospotih. Amber obožuje seksapilno spodnje perilo, v katerem lahko razkazuje svojo seksi zadnjico. Znana je po tem, da odlično stresa svojo zadnjo plat. A želi si postati medicinska sestra, za to tudi obiskuje šolo.

Absolutely Amber - 4
Absolutely Amber - 4FOTO:


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478