Zadovoljna.si
Vsaka udeleženka je morala s seboj prinesti kapljico svoje krvi.

Novice

Krvava zabava slovenskih estradnic!

Z.M.
14. 03. 2012 12.27
40

Mojstrica v medijskem pojavljanju Suzana Jakšič je že nekaj časa govorila o tem, da bo pripravila srečanje Krvnih sester, na dan žena pa je svoje napovedi tudi uresničila. Povabila je medijsko izpostavljene predstavnice nežnejšega spola, ki so morale za vpis v krvno sestrstvo prinesti kapljico svoje krvi. Dekleta so na prvem srečanju razpravljala o hujšanju s prehrano primerno njihovi krvni skupini, se stehtala in sklenila pakt, da bo vsak dodaten kilogramček, ki go bodo morda dobile do prihodnjega srečanja, kaznovan. „Združene smo v duhu zdravja in telesa,“ nam je povedala Suzana in dodala, da se krvi nikoli ni bala, kot deklica pa je s prijateljicami sklenila marsikatero krvno sestrstvo.

Suzana in njene krvne sestre so nazdravile zdravemu življenju in prijateljstvu.
Suzana in njene krvne sestre so nazdravile zdravemu življenju in prijateljstvu.FOTO: Vesmin Kajtazovič
Primorka je z dieto prilagojeno njeni krvni skupini v zadnjem letu močno shujšala.
Primorka je z dieto prilagojeno njeni krvni skupini v zadnjem letu močno shujšala. FOTO: Vesmin Kajtazovič

Suzana Jakšič je v zadnjem letu izgubila kar nekaj kilogramov, kar ji je uspelo predvsem zaradi uživanja prehrane, ki je najbolj primerna za njeno krvno skupino. Ker je njen rezultat navdušil tudi marsikatero slovensko estradnico, se je podjetna Primorka odločila, da bo organizirala posebno srečanje Krvnih sester, kjer bo pogovor tekel predvsem o pravilni prehrani za vsako krvno skupino, shujševalnih in astroloških nasvetih in ostalih povsem običajnih ženskih temah. Prvega sestanka, ki se je zgodil natanko na dan žena, se je poleg Suzane udeležila tudi radijska voditeljica Anja Bohinc, novinarka Dragica Sušnik, voditeljici Pia Pustovrh in Amanda Čilović ter astrologinja Ema Kurent. Vsaka je morala kot vstopnino za v klub Krvnih sester, s seboj prinesti kapljico lastne krvi.

Kot deklica sklenila nekaj krvnih sestrstev

Glede na to, da so dekleta različnih krvnih skupin, jim je restavracija postregla z jedilnikom najbolj primernim za njihovo krvno skupino. Nato so se vse tudi stehtale, da bodo naslednjič lahko preverile, ali so se morebiti kaj zredile. Vsak dodaten gram bo seveda kaznovan, a Suzana pravi, da kazni ne bodo prestroge. "Dobivale se bomo vsakega 8. v mesecu, saj številka osem pomeni trajno vez. Na srečanjih nas seveda druži želja po zdravem življenju, a poleg tega smo tudi prijateljice in zaupnice,“ nam je razložila Suzana, ki se krvi nikoli ni bala.

Vsaka udeleženka je morala s seboj prinesti kapljico svoje krvi.
Vsaka udeleženka je morala s seboj prinesti kapljico svoje krvi.FOTO: Vesmin Kajtazovič

"Kot punčke smo se s pijateljicami igrale zdravnike, se zbodle v prstke in jih prislonile skupaj. Da bi za vedno ostale prijateljice,“ se spominja Jakšičeva, ki je prepričana, da bo na prihodnjem srečanju žensk še toliko več, saj se je ob prvem srečanju kar nekaj deklet opravičilo, da jih ne bo, saj dan žena praznujejo s svojim dragim.

Konec dober, vse dobro

"Ker sem samska, na to nisem pomislila, a prepričana sem, da se bo aprila krvnemu sestrstvu pridružilo še veliko novih članic,“ je optimistična Primorka, ki prizna, da prvo srečanje Krvnih sester ni minilo brez nesreč. "Pia je, ko je pod mizo iskala svojega psička, staknila veliko buško na čelu, v Anjo pa se je ob vožnji domov zaletel nepreviden taksist,“ nam je povedala in dodala, da se je kljub vsemu vse dobro končalo ter da se že veseli prihodnjega srečanja.

V Krvne sestre se je včlanila tudi astrologinja Ema Kurent.
V Krvne sestre se je včlanila tudi astrologinja Ema Kurent.FOTO: Vesmin Kajtazovič

Spremljajte nas tudi na Facebooku s klikom na 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368