Zadovoljna.si
Njen fant Luc Carl pravi, da telesni stražarji pokvarijo vso romantiko.

Novice

Lady Gaga grozijo s smrtjo

Z.K.
17. 10. 2010 16.30
0

Sicer neustrašna diva se zadnje čase na smrt boji, da bo umrla na enak način kot John Lennon, ki je podlegel pod streli oboževalca. Dobila je zaskrbljujoče sporočilo, zaradi katerega je najela še več telesnih stražarjev, ki ji sledijo na prav vsakem koraku. Prisotni so celo v njeni spalnici, medtem ko spi.

Krivo je elektronsko sporočilo

Lady Gaga, ki je trenutno na vrhuncu svetovne slave, je za medije povedala, da se boji za svoje življenje. Najbolj iskana zvezdnica ima ogromno oboževalcev, med katerimi so zagotovo tudi neprištevni. Daje jo preganjavica, da bo umrla na enak način kot John Lennon. Prepričana je, da obstaja načrt, kako jo bo zmešani oboževalcev ubil. Svojo varnostno službo je okrepila, sledijo ji na vsakem koraku, eden izmed telesnih stražarjev ob njej sedi tudi ponoči, ko zvezdnica spi. Glavni vzrok za tovrsten strah je elektronsko sporočilo nekega oboževalca, ki je zapisal, da ne bo srečen, dokler ne umre skupaj z njo.

Gagin fant nad 24-urnim varovanjem ni navdušen

Luc Carl nad neprestano prisotnostjo telesnih stražarjev ni najbolj navdušen. “To, da je nekdo ves čas prisoten ob njiju, ni ravno romantično. Toda, če se ona zaradi tega počuti bolj varno, to sprejema z razumevanjem,” pravi vir. Ali je Gagin strah paranoja ali za tem stoji utemeljen razlog, bo pokazal čas.

Cena slave

Slava je dvorezen meč, ki prinaša negativne in pozitivne strani. Omogoči lagodnejše življenje, hkrati pa prinaša veliko psihičnih pritiskov, zaradi katerih se mnogi zlomijo. Zaradi velike razpoznavnosti imajo slavne osebe ogromno oboževalcev, ki včasih izgubijo stik z realnostjo. In slednje lahko pripelje do nepremišljenih dejanj, česar se zaveda tudi Lady Gaga. Tako je mnogo slavnih že okusilo nadlegovanje in zalezovanje, John Lennon pa je pod streli svojega oboževalca umrl.

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478